Româncă, tăiată cu drujba de propriul fiu. Femeia a fost găsită într-o baltă de sânge

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:
Scandal și bătaie la un fast-food din Botoșani: Client bătut de concubinul vânzătoarei
Scandal și bătaie la un fast-food din Botoșani: Client bătut de concubinul vânzătoarei

O româncă a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost găsită într-o baltă de sânge. Potrivit autorităților, pe fondul consumului de alcool, fiul său, a tăiat-o pe aceasta cu drujba.

Potrivit cercetărilor, în cursul serii de ieri, 16 noiembrie, pe fondul consumului de alcool, fiul și-a tăiat cu drujba propria mamă. În urma incidentului, femeia a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost găsită de autorități într-o baltă de sânge, scrie bzi.ro. Incidentul şocant s-a produs în localitatea Dagâța din județul Iași.

Potrivit medicilor, apelul la serviciul de urgenţă 112 a fost făcut chiar de agresor.

"În miez de noapte un apel la 112 anunţa un incident în localitatea Mănăstirea. A sunat fiul unei doamne de 79 de ani care a fost agresată, se pare, chiar de către apelant. Persoana a fost găsită într-o baltă de sânge prin traumatism prin tăiere la nivelul toracelui şi abdomenului. A fost adusă la UPU "Sf Spiridon", a declarat coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu. 


La spital a ajuns şi fiul pacientei. "El a fost investigat de medicii psihiatri şi este trimis la evaluare însoţit de de poliţişti. Starea lui este una bună. Pentru cele două persoane s-a pus şi diagnosticul de etilism acut", a precizat medicul. 

Conform declarațiilor făcute de cadrele medicale, femeia în vârstă de 79 de ani, este domiciliată în satul Mănăstirea din comună Dagâța, județul Iași.  În urma incidentului, femeia s-a ales cu mai multe fracturi și plăgi tăiate, iar prognosticul său este rezervat.

 

Român, găsit mort în casă, cu un cuțit înfipt în ochi. Un vecin a sunat disperat la 112

 

Un caz la fel de șocant a avut loc în urmă cu câteva zile, când un bărbat a fost găsit mort în propria locuință. Bărbatul  are 63 de ani și când a fost găsit avea un cuțit înfipt într-un ochi, dar și mai multe urme de violență pe corp.

Evenimentul a avut loc în satul Petia, comuna Bunești. Bărbatul a fost găsit mort, în seara zilei de vineri, în propria locuință. Victima, are 63 de ani și când a fost găsit avea un cuțit înfipt într-un ochi, dar și mai multe urme de violență pe corp.

La fața locului au mers polițiștii criminaliști, dar și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava. Bărbatul, cunoscut ca un consumator de băuturi alcoolice, locuia singur, iar cadavrul său a fost descoperit de un vecin care a și alertat autoritățile.

Polițiștii au demara o anchetă, iar până în prezent toate indiciile arată că este vorba de o crimă. Anchetatorii  urmează să stabilească mobilul crimei și cine este autorul. La această oră sunt derulate cercetări la fața locului și se încearcă stabilirea relațiilor și legăturilor pe care victime le-a avut în ultima perioadă, relatează Monitorul de Suceava.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel