Român împuşcat accidental cu o armă de vânătoare. Un tânăr de 28 de ani, cercetat pentru ucidere din culpă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
vanatoare_vanator
vanatoare_vanator

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi braconaj cinegetic după ce un bărbat din comuna Gogoşari a murit împuşcat în cap cu o armă de vânătoare manevrată necorespunzător de către un tânăr de 28 de ani.

"Poliţiştii Secţiei numărul 5 Poliţie Rurală Giurgiu au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie din comuna Gogoşari, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că în timp ce se afla în gospodăria situată în extravilanul localităţii Gogoşari, judeţul Giurgiu, soţul său a fost împuşcat în zona capului de către un tânăr de 28 de ani.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au constatat faptul că în timp ce bărbatul se afla în locuinţa situată în extravilanul localităţii Gogoşari, la un moment dat, a sosit tânărul de 28 de ani, care se întorcea de la o acţiune de vânătoare ilegală, având asupra sa o arma de vânătoare deţinută legal, pe care a manevrat-o necorespunzător în incinta locuinţei, împuşcându-l mortal pe bărbat", se arată într-un comunicat de presă emis marţi de IPJ Giurgiu. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi braconaj cinegetic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel