Un bărbat a sunat la poliție și a mărturisit o crimă fictivă. Spera că poliția îi va deszăpezi drumul

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
ucraina_drum_inzepezit
ucraina_drum_inzepezit

Un bărbat a sunat la poliție și a declarat o crimă fictivă, sperând că forţele de ordine vor deszăpezi drumul când vor veni să-l aresteze. Bărbatul care este din satul Hrîbova Rudnea, din nord-vestul Ucrainei a sunat, sâmbătă seară, la poliţie pentru a comunica că l-a ucis pe partenerul mamei sale, înjunghiindu-l.

 

El a precizat că victima „nu mai dă semne de viaţă” și adăugat că poliţiştii ar face bine să vină cu un plug de deszăpezire, pentru că „nu este posibil să ajungă la el acasă în alt mod”, a explicat Iulia Kovtun, purtătoarea de cuvânt a poliţiei din Cernihiv. La fel ca în mare parte a Ucrainei, în regiunea Cernihiv au căzut în ultimele zile importante cantităţi de zăpadă şi stratul depus a depăşit 50 de centimetri, informează  pravda.com.ua.

Sosiţi la bordul unui vehicul capabil să circule pe orice fel de teren, poliţiştii au descoperit că pretinsa victimă era „sănătoasă, în bună stare şi nimeni nu o atacase”, a continuat purtătoarea de cuvânt. Drumul respectiv fusese deszăpezit în cursul dimineţii, potrivit autorităţilor locale. Dar falsul ucigaş a declarat că era nemulţumit de calitatea lucrării şi spera că poliţia va termina munca, a indicat Kovtun. El riscă o amendă de maximum 3,5 euro pentru apel abuziv, potrivit aceleiaşi surse.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel