Pățania unui bărbat, reținut la frontieră: „Am băut și m-am trezit la Odessa”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
patania_unui_barbat_oprit_la_frontiera
patania_unui_barbat_oprit_la_frontiera

În data de 10 februarie, în punctul de trecere a frontierei dintre Republica Moldova și Ucraina, pe direcția intrare în Republica Moldova s-a prezentat un chișinăuian de 57 de ani, în calitate de pasager al unui microbuz. 

În timpul controlului, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul nu figurează în baza de date ca fiind „ieșit din țară”. Luat la întrebări, moldoveanul s-a încurcat în declarații. Se pare că acesta a ajuns, în luna decembrie 2020, clandestin în Ucraina prin regiunea transnistreană, mai exact prin raionul Slobozia. „Am consumat băuturi alcoolice cu niște necunoscuți, am adormit în mașină și m-a trezit la Odessa”, le-a spus bărbatul polițiștilor de frontieră.

Pe numele acestuia, polițiștii de frontieră din Direcția regională EST au deschis dosar penal pentru infracțiunea de trecere ilegală a frontierei de stat. Din investigațiile suplimentare și audierea bărbatului, s-a constatat că moldoveanul are interdicție de intrare în Ucraina, motiv pentru care a și încălcat frontiera de stat. În continuare, cetățeanul moldovean este cercetat în stare de libertate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel