Moldovean, prins cu o armă de vânătoare, la frontiera României. A declarat că vâna rațe

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
arme_vanatoare
arme_vanatoare

Un bărbat a fost sancționat pentru aflarea în zona de frontieră moldo-română, în afara orelor avizate, fiind cercetat și pentru că deținea ilegal o armă de vânătoare. Incidentul a fost înregistrat în acest weekend de către patrula mobilă a Sectorului Poliției de Frontieră Cahul.

Aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe direcția localității Crihana-Veche, polițiștii de frontieră au observat o persoană ce se deplasa cu arma de vânătoare pe umăr.  La scurt timp, bărbatul a încercat să scape de armă aruncând-o în vegetația densă.

Din cercetările preliminare, acesta s-a dovedit a fi un locuitor al satului Manta, raionul Cahul, în vârstă de 48 de ani. Bărbatul primise, în aceeași zi, acordul pentru accesul în zona de frontieră cu scopul de a vâna rațe, pentru intervalul 08:00-13:00.

Fiind întrebat de ce a ascuns arma la vederea patrulei, vânătorul nu a putut răspunde, lucru care a trezit suspiciuni. Polițiștii de frontieră au decis să verifice arma, descoperind că numărul acesteia nu corespunde cu datele din permisul de port armă, prezentat la de moldovean.

Ulterior bărbatul a declarat că arma nu-i aparține, fiindu-i lăsată pentru păstrare de către un prieten, însă nu a putut prezenta nicio dovadă în acest sens. Arma de vânătoare a fost ridicată și urmează a fi prezentată ca probă în cercetarea inițiată pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Moldoveanul a fost sancționat, pentru încălcarea regimului zonei de frontieră.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel