Republica Dominicană. DETALII din procesul ROMÂNCEI ARUNCATĂ de la etajul 8 al unui hotel

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Presupusul ucigaş al Andreei Celea, românca aruncată de la etajul 8 al unui hotel din Republica Dominicană, s-a declarat nevinovat în faţa instanţei.

Gabriel Villanueva este acuzat că ar fi aruncat-o pe Andreea de la etajul 8 al hotelului din Republica Dominicană, în luna septembrie a anului trecut. Bărbatul, cu care tânăra din Constanţa avea o relaţie, a declarat în faţa judecătorilor că nu este vinovat şi că este arestat pentru o crimă pe care nu a comis-o, potrivit observator.tv.

„Sunt nevinovat. De cinci luni sunt arestat pentru o crimă pe care nu am comis-o”, a declarat Villanueva în faţa instanţei din Dominicană.

Citește și Marea Britanie. O nouă ARESTARE în cazul ROMÂNULUI ucis în noaptea de Revelion

Gabriel Villanueva a fost arestat la câteva ore după ce Andreea Celea a fost găsită moartă în faţa hotelului din Santo Domingo, Republica Dominicană. Tânărul s-a predat la o secţie de Poliţie, fără însă să recunoască crima.

Andreea Celea, tânăra în vârstă de 23 de ani, originară din Constanţa, dar stabilită împreună cu familia în Republica Dominicană, şi-a găsit sfârşitul în noaptea de 31 august spre 1 septembrie 2018. Românca a avut o relaţie cu Villanueva, însă se despărţise de acesta cu aproximativ un an înainte să fie găsită moartă în faţa hotelului W&P din Santo Domingo.

Citește și Spania. ROMÂNUL care i-a TĂIAT gâtul prietenului, dus la RECONSTITUIRE în livada de măslini

Andreea a mers împreună cu tânărul la hotelul din Dominicană. Cei doi au fost văzuţi împreună la recepţia hotelului, imaginile surprinse de camerele de supraveghere fiind ultimele în care Andreea Celea a fost văzută în viaţă.

Andreea şi Gabriel au urcat împreună în camera de la etajul 8, iar după câteva ore, un angajat al hotelului a găsit-o pe tânăra de 23 de ani, moartă pe un trotuar din faţa hotelului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel