Spania. ROMÂNUL care i-a TĂIAT gâtul prietenului, dus la RECONSTITUIRE în livada de măslini

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Românul, în vârstă de 25 de ani, care şi-a ucis prietenul în Spania și l-a abandonat într-o livadă de măslini și-a recunoscut fapta şi a fost dus la reconstituire de către autorități.

Potrivit latribunadeciudadreal.es, românul, care trăia în Herencia şi lucra ca zidar, le-a spus anchetatorilor că se înţelegea foarte bine cu victima sa, erau prieteni, dar că în dimineaţa crimei, vineri, s-au certat în maşina acestuia. Mergeau împreună spre Miguelturra, unde Jesus era proprietarul unui magazin de feronerie.

Cei doi s-au luat la bătaie în maşină, românul l-a lovit violent cu pumnii, apoi a coborât şi cu o unealtă de agricultură i-a aplicat o singură lovitură, la nivelul gâtului. Românul crede că i-a secţionat jugulara victimei sale, absolut acidental. Bărbatul a murit pe loc.

Citește și Spania. Un ROMÂN i-a TĂIAT GÂTUL unui spaniol și l-a ABANDONAT într-o livadă de măslini

După crimă, tânărul s-a urcat la volan, a mai mers un kilometru şi jumătate şi şi-a abandonat victima într-o gropă, între măslini. Spune că era foarte speriat şi a fugit. Mai târziu, el a sunat un frate care trăiește în Villarrubia de los Ojos și i-a spus că a făcut "ceva oribil".

Fratele a sunat imediat la poliţie şi a spus ce s-a întîmplat, după ce îl sfătuise pe criminal să se predea. După câteva ore acesta s-a prezentat la un post de poliţie din Ciudad Real.

Potrivit avocatului Jose Carlos Madrid, care a preluat apărarea, clientul său a spus ce s-a întâmplat cu o naturalețe care, în opinia sa, dovada că suferă o tulburare mintală. Fratele inculpatului a declarat ieri că a avut o depresie cu idei suicidare.

Avocatul Jose Carlos Madrid susține că a comis crima într-un izbucnire de nebunie. Deși era cooperativ, nu a dezvăluit motivul „nu știe să dea un motiv”, spune avocatul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel