Rareș Bogdan îi RĂSPUNDE lui Dragnea: „Nu are somn de mine. O să vă arăt cum îi sare somnul imediat!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Rareș Bogdan a avut, în această seară, în cadrul emisiunii „Jocuri de putere”, un răspuns pentru liderul PSD Liviu Dragnea. Jurnalistul a spus că nu poate decât să se bucure că „Dragnea nu are somn” de el.

Amenințarea adresată mie de către Dragnea Liviu Nicolae: a promis de la Reșița că se va ocupa de toți, dar și de vedetele care se urcă pe niște liste. Eu nu am făcut pasul, probabil îl voi face, spre disperarea lui, probabil nu, vom vedea! Cert este că dacă îl voi face, îl voi face fără nicio problemă la Partidul Național Liberal și voi face front comun PNL - USR - PLUS - PMP tocmai pentru ca Dragnea Liviu Nicolae și ai săi să dispară din spațiul public din România! Să fie aruncați la lada de gunoi a istoriei pentru că nu poți săsă încaleci România și să o pui în genunchi.

Citește și: Rareș Bogdan, amenințat de Liviu Dragnea

Nu pot decât să mă bucur că Dragnea nu are somn de mine. O să vă arăt cum îi sare somnul imediat! Pentru că Dragnea a spus că Iohannis a blocat acest guvern de câte ori a putut. Întrebarea este ce trebuia să facă președintele României cu un Guvern care nu ascultă decât de un unic stăpân și care îngroapă economia din România. Ce să facă? Să dosească banii pentru alocația copiilor, să dea ordonanțe care să decidă că hoțiile lui Dragnea și Vâlcov nu sunt hoții? Să acapareze instituțiile? Să dea afară procurorii și magistrații care nu pupă inelul lui Dragnea? Să transforme SRI într-un cățeluș de pluș?”, a spus Rareș Bogdan.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel