Rareș Bogdan, amenințat de Liviu Dragnea

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de putere”, a fost amenințat indirect de Liviu Dragnea, sâmbătă, la Reșița, în timpul discursului său de la ședința de partid.

„Până acum au zburdat. Începând de astăzi o să începem să ne ocupăm și de ei, în sensul în care vom vorbi și de asta. Câți masoni sunt în acest partid, câți securiști, care este legătură cu serviciile secrete. Despre toți, și despre vedetele care se urcă pe niște liste și despre foști prim-miniștri care acum sunt plus, minus", a declarat Dragnea în cadrul conferinței de la alegerile PSD Caraș Severin.

Într-o postare pe Facebook, Rareș Bogdan a răspuns:

"Nu mă sperie un infractor dovedit!
#panalacapat"

Liviu Dragnea și-a întărit amenințările, în aceeași zi de sâmbătă, într-o scurtă conferință de presă:

'Am vrut să transmit un mesaj mai amplu către toate formaţiunile politice din Opoziţie, că, până acum, am vrut să ne vedem de treabă, însă mizeriile, nivelul de violenţă şi nu numai verbală la care s-a ajuns şi pe care îl practică în permanenţă, nivelul de hăituială pe care îl practică toţi, pentru că toţi au în spate aceleaşi butoane, ne-au făcut să le răspundem pe măsură. PSD este un partid mare, care are forţă politică, pe care o utilizează pentru a face bine şi pe care o va utiliza şi pentru a răspunde şi o vom face cu vârf şi îndesat, nu neapărat folosind aceleaşi metode. În ceea ce-i priveşte pe cei care moşesc aceste mişcări politice vor fi scoşi la iveală, pentru că românii au dreptul să ştie adevărul. Au zburdat până acum, pe televizor, Facebook, spunând tot felul de minciuni fără să aducă argumente", a declarat șeful PSD.

Rareș Bogdan a confirmat că a purtat discuții cu PNL pentru a candida la alegerile europarlamentare, afirmând că va lua o decizie în acest sens după 21 martie.

Ckitește și: Rareș Bogdan, ÎNDEMN pentru toți ROMÂNII: „Uniți Salvăm toată România!"

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel