Rareș Bogdan, ÎNDEMN pentru toți ROMÂNII: „Uniți Salvăm toată România!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Moderatorul emisiunii „Jocuri de putere” de la Realitatea TV, Rareș Bogdan, a lansat un îndemn la adresa tuturor românilor pentru a se uni și pentru a bloca „acapararea de către Grupul Infracțional Organizat format din PSD-Alde-Udmr a țării”.

„Uniți Salvăm toată România!

Opoziție, Presă Liberă, Societate Civilă pro-Occidentală, CETĂȚENI care iubesc România în fiecare zi trebuie să se unească în demersul de blocare a acaparării de către Grupul Infracțional Organizat format din PSD-Alde-Udmr a țării”, a scris Rareș Bogdan pe pagina de Facebook.

Un nou protest față de ordonanța 7 este anunțat duminică în București, în Piața Victoriei, de unde oamenii vor porni în marș spre Ministerul Justiției.

Citește și PROTEST MASIV anunțat duminică. ROMÂNII cer RETRAGEREA OUG 7: „Marș la Ministerul Justiției"

„Miza acestor zile pentru noi toți este independența Justiției!", anunță pagina evenimentului „Marș la Ministerul Justiției. Retrageți Ordonanța!". Protestatarii cer desființarea Secției pentru magistrați.

Evenimentul, anunțat de comunitățile Corupția Ucide, Geeks for Democracy, Inițiativa România și Rezistența, este unul de solidaritate cu magistrații, iar potrivit organizatorilor protestele vor continua „până la abrogarea ordonanței 7/2019 și desființarea Secției pentru magistrați".

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel