Profesor român de la un liceu din țară, filmat în timp ce strigă la o elevă: "Ce dracului trăncăni, idioato?" - Video

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
scoala_online
scoala_online

Un profesor de chimie de la Liceul "Alexandru Ghica" din Alexandria a fost filmat în timp ce a jignit o elevă, în timpul unei ore online: "Ce dracului trăncăni, idioato?". Conducerea liceului a anunțat că profesorul care lucrează de 15 ani în acest liceu nu a avut reclamaţii la adresa sa până în acest moment.

 

Pe înregistrare devenită publică se aude cum profesorul, al cărui nume apare pe ecran, strigă către fată: "Tu eşti avocatul clasei a X-a D? Păi atunci, ce dracului trăncăni, idioato?". Când eleva îl roagă să nu o mai jignească, profesorul îi răspunde: "Te rog frumos să nu mai vorbeşti, nu te-am întrebat!".

"Nu am avut niciodată nicio plângere că ar jigni, care ar vorbi vulgar cu copiii. Este un profesor care îşi ţine orele conştiincios, nu au fost reclamaţii cu privire la dânsul", a declarat directorul Liceului Teoretic Alexandru Ghica din Alexandria, Silvia Păun.  Directoru a mai spus că profesorul lucrează în liceul din Alexandria din anul 2005. 

La nivelul unității de învățământ a fost deschisă o anchetă. Consiliul profesoral va stabili componenţa Comisiei de cercetare disciplinară, care urmează să desfășoare o anchetă. Profesorul, care are 38 de ani vechime în învăţământ, a obţinut 87,5 puncte la concursul pentru acordarea gradaţiei de merit de anul acesta, cel mai mare punctaj fiind 142,5.

Și Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman a anunțat că a dispus verificări. "Având în vedere imaginile video apărute în spaţiul public, în care un cadru didactic adresează cuvinte jignitoare unei eleve, în timp ce se aflau la cursuri prin intermediul unei platforme on-line, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman a dispus efectuarea de verificări, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să fie dispuse măsuri", a transmis IPJ Teleorman.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel