Preot român găsit spânzurat în podul casei. Dosar pentru moarte suspectă deschis: „Ai fost ca un tata pe umerii căruia ne-am plâns amarul“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
preot decedat, spanzurat iasi
preot decedat, spanzurat iasi

Un preot ortodox, de 42 de ani, paroh în localitatea Coarnele Caprei, a fost găsit fără suflare în podul casei de către poliţişti. În cauza a fost întocmit un dosar penal pentru moarte suspectă.

Preotul Crauciuc-Cabur Imanuel-Liviu locuia în municipiul Iaşi şi a fost găsit fără suflare joi seară, 10 decembrie, în jurul orei 20.00. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul s-ar fi spânzurat în locuinţa sa din municipiul Iaşi. 

„În cauza a fost întocmit dosar penal şi s-a dispus efectuarea necropsiei. În funcţie de rezultatele anchetei vor fi dispuse măsurile legale”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

Până în momentul de față reprezentanții Mitropoliei Moldovei și Bucovinei nu au dorit să comentez subiectul.

„Ne-ai fost ca un tata pe umerii căruia ne-am plâns amarul“

 

Din primele informații, se pare că preotul avea în familie despre care au auzit și enoriașii din parohie, însă nu știm încă exact de ce natură.

„Profund îndureraţi am aflat de moartea neaşteptată a Parintele Paroh al comunei Coarnele Caprei, Crauciuc Cabur Liviu Imanuel. Cuvintele sunt de prisos. Ele se rezumă doar la durere şi tristeţe. De azi înainte îl vom cauta doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi nemângâiaţi de tragica despărţire. Dumnezeu sa îl ierte!”, a declarat Mihai Țibucanu, primarul din Coarnele Caprei. 

„Dumnezeu să te ierte, preacucernice părinte! Ne-ai fost că un tată pe umerii căruia ne-am plâns amarul, un adevărat și iubit duhovnic care ne-a învățat ce înseamnă a iubi pe Dumnezeu și pe aproapele, dar cel mai mult ai fost cel care ne-a adus mai aproape de Dumnezeu! Dumnezeu să va ierte, cu drepții să va așeze și să știți că nu va vom uită niciodată! Sărutăm dreapta, PĂRINTE“, este mesajul unuia dintre enoriașii săi pe un grup de Facebook al localnicilor din Coarnele Caprei.

Nu sunt informaţii că preotul ar fi lăsat vreun bilet în care să îşi explice gestul, însă, potrivit unor apropiaţi, acesta ar fi suferit o depresie după ce s-a despărţit de soţia sa.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel