Îngrijitoare din Italia, lovită MORTAL de mașina de pompieri. Prietenii plâng moartea Ninei pe Facebook: "Destinul a dus-o departe pentru totdeauna"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Tragedie greu de imaginat în Italia. O îngrijitoare a murit pe loc, după ce a fost lovită de mașina de pompieri. Cei care au cunoscut-o pe Nina au doar cuvinte de laudă la adresa ei. 

Incidentul s-a petrecut în după-amiaza zilei de miercuri, 9 decembrie 2020, în localitatea Pesaro, regiunea Marche. Nina Moisei, o îngrijitoare moldoveancă în vârstă de 56 de ani a fost accidentată grav de un camion al pompierilor, iar rănile suferite i-au fost fatale.

Potrivit informațiilor publicate de YouTVRS, femeia circula pe bicicletă în zona intersecția dintre Strada Statală Adriatica și via Buccari, în apropierea unității de pompieri din Pesaro. Din motive necunoscute încă, o mașină de pompieri a lovit-o în plin. Polițiștii care se ocupă de acest caz caută camere de supraveghere care ar putea ajuta la elucidarea cauzelor accidentului.

Nina lasă în urmă doi copii

 

Îngrijitoarea moldoveancă trăia de mulți ani în Italia și era foarte apreciată în comunitate. Nina Moisei avea doi copii, o fată stabilită în România și un băiat care trăiește în Luxemburg.

O parte dintre italienii care au cunoscut-o au publicat mesaje impresionante pe Facebook.

"Pentru o femeie senină, simpatică și mereu disponibilă. O persoană pe care aș fi vrut să o întâlnesc, dar destinul a dus-o departe pentru totdeauna. Sper să găsești liniștea acolo sus.

R.I.P. Sincere condoleanțe familiei”, este mesajul postat de un bărbat.

O altă femeie, amintește de pasiunea Ninei pentru biciclism: 

"O femeie care iubea ciclismul ca și mine (...)

Ciao Nina… femeie sensibilă și artistă

Sper că măcar tu să nu fi simțit nimic".

Ad una Donna Solare, Simpatica e sempre disponibile con tutti, una persona che avrei voluto incontrare ma il destino l'...

Posted by Lorenzo Strenghetto on Thursday, December 10, 2020

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel