Premieră în Franța. Români, prinși cu o fabrică clandestină de țigări: Polițiștii s-au dus pentru un control banal și au găsit o comoară

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Premieră în Franța. Români, prinși cu o fabrică clandestină de țigări: S-au dus pentru un control banal și au găsit o comoară
Premieră în Franța. Români, prinși cu o fabrică clandestină de țigări: S-au dus pentru un control banal și au găsit o comoară

O fabrică clandestină de fabricare a țigărilor contrafăcute a fost desființată la Poincy departamentul Seine-et-Marne din regiunea Île-de-France, joi, 9 decembrie 2021. Este o premieră în Franța, potrivit serviciului vamal. 

76,5 kg de tutun brut, 4 kg de tutun tăiat, 871.000 de pachete Marlboro false. Poliția din Meaux a identificat o fabrică clandestină de fabricare a țigărilor, la Poincy, joi, 9 decembrie. O astfel de descoperire este o premieră pentru Franța, a confirmat direcția generală a vămii, potrivit Figaro. 

Poliția a intervenit în acest hangar, care ar fi trebui să găzduiască un garaj, cu agenți Urssaf, în cadrul unui control legat de un caz de muncă fără contractul necesar. Dar operațiunea a căpătat o cu totul nouă dimensiune când au dat peste acest atelier clandestin dotat cu toate utilajele necesare pentru a face țigări.

Poliția și ofițerii vamali au ridicat toate aceste materiale, precum și 44.000 de filtre de țigări, 240 de litri de lipici, 108 role de hârtie portocalie și 271 role de hârtie de țigări.

 

Bunurile descoperite sunt estimate la valoarea de 4,5 milioane de euro, indică Le Figaro.

 

Patru români și un german, arestați

 

A fost deschisă o anchetă pentru contrafacere de produse interzise. Au fost arestați cinci suspecți, patru de naționalitate română și unul de naționalitate germană.

Doi dintre ei au fost inculpați și puși în arest preventiv pe 11 decembrie, potrivit unei surse judiciare, citate de ouest-france.fr.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel