Franța. Doi români s-au împușcat pe o stradă: Cetățenii au intrat în panică

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
FOTO: captură vosgesmatin.fr
FOTO: captură vosgesmatin.fr

Doi români au fost astăzi arestați după ce s-au împușcat pe o stradă din Rambervillers, departamentul Vosges din Grand Est, în nord-estul Franței.

Centrul orașului Rambervillers a fost agitat în această după-amiază. Mai mulți jandarmi, dar și polițiști municipali, au fost mobilizați pe marginea străzii Maurice-Alexandre pentru a aresta doi bărbați români.

Potrivit informațiilor oferite de presa din Franța, arestarea lor a avut loc după ce s-au auzit focuri de armă. Vecinii s-au speriat și au alertat autoritățile susținând că doi bărbați se împușcă pe stradă.

Alertați de aceste fapte, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au delimitat un perimetru de securitate înainte de a-i aresta pe cei doi bărbați.

Conform anchetatorilor, aceste împușcături ar fi putut fi efectuate cu o pușcă cu bile, dar nimic nu se confirmă pentru moment.

Nimeni nu a fost rănit în urma acestor împușcături. Cei doi bărbați se află în arestul poliției, în așteptarea unui răspuns penal din partea parchetului.

 

Român, împușcat mortal în Italia

 

Tot astăzi, dar în Italia, un român a fost împușcat mortal, la Roma. Românul a fost ucis pe holul unei clădiri cu trei împușcături, „ceea ce pare a fi o execuție în toată regula”, relatează fanpage.it.

Din cele dezvăluite până la acest moment, românul se afla în holul de la intrare al unei clădiri din via Francesco Maria Greco din Primavalle, un cartier popular de la periferia de nord a capitalei Italiei. Victima a fost ucisă cu trei focuri de armă.

Alarma a fost dată în jurul orei locale 08.00 dimineața. Cadavrul românului zăcea în fața liftului, de parcă ar fi fost prins de ucigaș în drum spre apartamentul său.

La fața locului au ajuns imediat carabinierii și personalul de la criminalistică care investighează acum ceea ce pare a fi o execuție în toată regula.

Acum autoritățile caută criminalul și motivele pentru care a fost ucis românul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel