Poțiunea „secretă” pentru a vă lumina baia și bucătăria. Cu acest amestec din trei ingrediente va străluci orice colț al casei. Îl vei iubi!

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Poțiunea „secretă” pentru a vă lumina baia și bucătăria. Cu acest amestec din trei ingrediente va străluci orice colț al casei. Îl vei iubi!
Poțiunea „secretă” pentru a vă lumina baia și bucătăria. Cu acest amestec din trei ingrediente va străluci orice colț al casei. Îl vei iubi!

Atunci când curățăm locuința avem multe produse axate pe diferite scopuri în diverse zone ale casei. Totuși, poți economisi mult dacă faci un singur amestec super puternic pentru a curăța mai multe camere. De aceea, astăzi îți vom oferi rețeta unui detergent cremos de casă pentru a vă lumina baia și bucătăria.

Cu această metodă poți curăța de la toaletă, cadă, chiuvetă, podeaua băii, paravanele, până la chiuveta de bucătărie, aragaz, hotă, blat și multe altele. Toate acestea cu doar trei ingrediente pe care cu siguranță le ai în casa ta și care sunt ușor accesibile.

O lingură de cafea și o lămâie. Trucul fabulos cu rezultate fantastice în doar câteva minute! Vei economisi foarte mulți bani

Nu este nevoie să ai 20 de produse diferite, cu acest singur amestec din trei ingrediente va străluci orice colț al casei tale, pe lângă faptul că îți garantezi că este super curat. Textura sa te va ajuta să cureți mai bine fără a fi nevoie să te chinui și va ajunge acolo unde este murdăria.

Cum să curățăm cuptorul dacă nu avem nici bicarbonat, nici oțet? Trucurile gospodinelor cu experiență

 

Cremă de curățat de casă pentru a vă lumina baia și bucătăria

 

O să ai nevoie de:

- 1 cană de bicarbonat de sodiu

- ¼ cană săpun de vase

- ¼ cană de apă

Pas cu pas:

Se amestecă foarte bine toate ingredientele într-un bol.

Turnați amestecul într-un recipient unde îl veți depozita și care este ușor accesibil.

Curățați orice parte a băii sau a bucătăriei.

Clătiți foarte bine după utilizare.

Uscați cu o cârpă curată și uscată din microfibră.

Curăță tava de cuptor arsă sau plină de grăsime cu acest ingredient din bucătărie. Câteva grame sunt de ajuns

 

Cum să eliminați grăsimea de pe pereții din bucătărie rapid și ușor

 

Îndepărtarea petelor de grăsime încăpățânate de pe pereți este o sarcină neplăcută și dificilă. Însă orice gospodină trebuie să știe cum să îndepărteze grăsimea de pe pereți. Există multe soluții de curățare diferite pentru a scăpa de grăsimea urât mirositoare și urâtă, așa că nu este greu să înveți cum să scoți grăsimea de pe pereți.

 

Curățarea grăsimii de gătit de pe pereți cu detergent de vase

 

Săpunul de vase a fost întotdeauna un degresant excelent și o metodă sigură de a scoate grăsimea de gătit de pe pereți și de pe tot felul de lucruri. Acesta face ca îndepărtarea grăsimii de gătit de pe pereți să fie foarte ușoară și este și un excelent detergent de zi cu zi.

 

Ce vă trebuie pentru îndepărtarea grăsimii cu detergent de vase

- 1 burete

- ¼ linguriță de săpun de vase

- 1 cană de apă caldă

 

Pentru a prepara soluția de curățare a pereților, amestecați ¼ linguriță de săpun de vase pentru fiecare cană de apă caldă. Umeziți buretele cu săpun de vase și apă caldă, așa cum ați face când curățați vasele.

Nu mai arunca cojile de banane. 10 întrebuințări mai puțin știute pentru toată casa

Săpunul de vase va ridica și va colecta grăsimea și murdăria de gătit, în timp ce apa caldă și buretele umed le vor spăla. Vă recomandăm să clătiți blaturile cu apă curată o dată după ce ați folosit amestecul de săpun. Astfel, vă asigurați că tot săpunul și uleiul au fost spălate de pe pereți și de pe mobilă, fără a lăsa reziduuri lipicioase.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel