Victor Ponta, despre ZBATERILE Guvernului Dăncilă: „Le angajează soţiile, le pun familiile în funcţii./ Acest caraghioslâc trebuie să înceteze“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Victor Ponta susține că Viorica Dăncilă face tot felul de oferte diverșilor parlamentari pentru a se putea menține în fruntea Guvernului.

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă va fi votată de formațiunea sa politică la vedere chiar. Ba, mai mult, el spune că încearcă să convingă tot mai mulți social-democrați să o voteze.

Nu doar că am semnat moţiunea de cenzură – şi eu, şi toţi cei de la Pro România – o votăm la vedere. Încerc să conving şi alţi foşti colegi de la PSD că acest caraghioslâc şi această bătaie de joc trebuie să înceteze”, a declarat Victor Ponta, aseară, la Digi24. „Am vorbit cu mai mulţi colegi parlamentari care încă sunt în grupul PSD. Suntem ca în anul 2012 la acea moţiune, lucrurile sunt destul de strânse”, a mai spus el, întrebat despre șansele acestei moțiuni.

El spune că nici premierul Viorica Dăncilă nu se lasă, și lansează oferte care de care mai controversate diverșilor parlamentari. „Din partea doamnei Dăncilă se fac oferte din ce în ce mai mari pentru diverşi parlamentari, le angajează soţiile, le pun familiile în funcţii, le dau bani. Nu știu, va fi o bătălie, important este să dăm această bătălie şi important este ca această evacuare fortaţă a doamnei Dăncilă de la Palatul Victoria să se facă cât mai repede, pentru că fiecare zi înseamnă o notă de plată mult mai mare. Cum a fost în 2009, atunci am stat fără guvern și în 2010 ne-a durut pe toți. Așa va fi și acum”, a explicat Victor Ponta.

El a spus că plecarea în SUA a cabinetului Dăncilă în contextul politic actual este o dovadă de iresponsabilitate: „Nu am crezut în această iresponsabilitate a oamenilor din jurul doamnei Dăncilă. De la doamna Dăncilă nu am nicio aşteptare pentru că nu trebuie să avem aşteptări de la ea”, a mai spus Victor Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel