Averea Vioricăi Dăncilă. Cât costă celebrele sale BROŞE

Andreea Cosma |
Data publicării:

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a declarat că deține în opt conturi suma de 518.218 de lei și că a obținut, ca premier, venituri de 142.519 de lei. De asemenea, Dăncilă a declarat că deține și bijuterii de aur, inclusiv broșe, în valoare estimată de 5.000 de euro.

Conform declarației de avere depuse de Viorica Dăncilă la Biroul Electoral Central, aceasta deține, împreună cu soțul ei, Cristinel Dăncilă, un teren intravilan de 544 metri pătrați.

De asemenea, cuplul Dăncilă deține și două terenuri moștenite: un teren intravilan de 1.200 de metri pătrați și un teren agricol de două hectare.

Soții Dăncilă sunt proprietarii unui apartament, achiziționat, de 100 de metri pătrați iar premierul mai deține unul moștenit, de 40 de metri pătrați. Viorica și Cristinel Dăncilă dețin împreună o casă de vacanță de 417 mp și una de locuit de 140 de mp.

Viorica Dăncilă are în proprietate bijuterii de aur (inele, cercei, pandantive, brățări, broșe) în valoare estimată de 5.000 de euro.

În ceea ce privește mașinile, Viorica Dăncilă a declarat că este proprietarul unui Volkswagen Passat din 2014.

Prezidențiabilul PSD are în opt conturi, dechise la trei bănci, suma de 518.218 de lei. Unul dintre aceste conturi este un fond de investiții de pensii private în valoare de 43.859 de lei. De asemenea, Dăncilă are 57.615 euro în patru conturi și 18.233 de dolari într-un alt cont bancar.

La categoria venituri, Viorica Dăncilă a declarat că a obținut de la Secretariatul General al Guvernului suma de 142.519 de lei din activitatea ca premier și suma de 32.628 de euro ca europarlamentar. La aceeași categorie a declarat că soțul, Cristinel Dăncilă, a obținut venituri de 325.949 de lei de la OMV Petrom Pitești.

Biroul Electoral Central a publicat, sâmbătă, decizia privind validarea candidaturii liderului PSD Viorica Dăncilă pentru alegerile prezidențiale.

Dăncilă și-a depus, săptămâna trecută joi, candidatura la alegerile prezidențiale. Liderul PSD a strâns aproape 1.500.000 de semnături. Pentru validarea candidaturii este nevoie de 200.000 de semnături.

sursa: Mediafax

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel