Cu sabia moțiunii deasupra capului: PSD se DEZINTEGREAZĂ. Două LOVITURI GRELE încasate doar astăzi

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

PSD începe să piardă parlamentari pe badnă rulantă. Doar astăzi au părăsit tabăra Social-democraților doi deputați, după ce săptămâna trecută partidul a pierdut și un senator important din fieful lui Liviu Dragnea.

Chiar astăzi, înainte de anunțata moțiune de cenzură a opoziției, PSD a pierdot doi parlamentari. Primul care a anunțat că părăsește barca social-democrată a fost deputatul PSD de Ialomița, Mihăiță Găină. El a informat conducerea Camerei Deputaților că demisionează din PSD, nu doar din grupul parlamentar, și că o să activeze ca deputat neafiliat. Încă de săptămâna trecută numele lui era vehiculat printre posibilii susținători ai moțiunii de cenzură inițiată de Opoziție.

Cea de-a doua pierdere a PSD este în persoana deputatului PSD Iuliu Emanuel Havrici, care a anunțat că trece la grupul Pro Europa. „Bun venit in Echipa si in Grupul ProRomania colegului nostru Deputat de Suceava Emi Havrici (...). Trebuie sa recladim social democratia si Romania!”, a scris liderul PRo Romania, Victor Ponta, pe Facebook.

Cele două pierderi vin după ce, săptamâna trecută a demisionat din PSD și senatorul Emanoil Savin, nimeni altul decât finul fostului lider al partidului, Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel