Victor Ponta (Pro România): „Miniștrii merg în vizite caraghioase și inutile. Mă rog - prostia aduce și fericire uneori!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Victor Ponta, liderul Pro România, amintește, într-un comenatriu pe Facebook, despre faptul că momentan nu avem Guvern, că moțiunea de cenzură întârzie, dar că „rămășițele“ actualului Guvern se plimbă inutil prin țări depărtate de România.

Moțiunea de cenzură a Opoziției ar putea fi depusă la începutul săptămânii viitoare, susțineau luni surse politice. Anterior, se vorbea despre depunerea moţiunii în ziua de vineri, 27 septembrie. Liderii Opoziţiei ar putea însă să amâne pentru miercuri, 2 octombrie, depunerea moţiunii în Parlament. În acest fel, s-ar încerca blocarea PSD într-un posibil demers inedit. 

Cu privire la Moțiunea de cenzură, liderul Pro România, Victor Ponta, spune că nu asta ar fi marea problemă a României. „Adevărată problema a României este faptul că NU avem guvern!“, este de părere Ponta. El completează că pe lângă lipsa unui Guvern (competent), o altă consecință este aceea că „în fiecare zi acumulăm datorii de milioane, abandonăm proiecte și ne batem joc de viață oamenilor, mărind ( cum a fost în 2009-2010) nota de plată pentru viitor. Nu avem deloc miniștri la Interne, Educație, Energie, Mediu și Relația cu Parlamentul / iar cei care sunt încă in funcții merg în vizite caraghioase și inutile prin țări cât mai depărtate de România!“, opinează Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

„Șmecheriile pe care le tot aud și cu care se îmbată cu apă rece Dăncilă nu rezolva fondul problemei! NU avem Guvern și nici nu o să avem - oricâte șmecherii se fac cu moțiunea de cenzură! Mă rog - prostia aduce și fericire uneori! Văd că nu mai ține nimeni minte că moțiunea de cenzură contra Guvernului “Ungureanu” a fost programată VINERI 27 Aprilie 2012 - și a trecut!“, conchide Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel