Victor Ponta: ProRomânia va vota pentru un nou guvern

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

 

Victor Ponta anunță că parlamentarii PRO România și ALDE vor vota moțiunea de cenzură, dar va fi un vot împotriva ”Echipei Dăncilă”. 

 

”Grupul ProRomania va vota pentru un nou guvern / este clar că Echipa “Dancila” este Anti România/ avem nevoie de un nou guvern de centru stanga, profesionist și eficient !.

Adevarata problema a României este faptul că NU avem guvern! Si ca în fiecare zi acumulăm datorii de milioane , abandonam proiecte si ne batem joc de viata oamenilor , marind ( cum a fost in 2009-2010) nota de plata pentru viitor. Nu avem deloc ministri la Interne, Educatie, Energie, Mediu si Relatia cu Parlamentul / iar cei care sunt inca i functii merg in vizite caraghioase si inutile prin tari cat mai departate de Romania!

Smecheriile pe care le tot aud si cu care se imb...ata cu apa rece Dancila nu rezolva fondul problemei! NU avem Guvern si nici nu o sa avem - oricate smecherii se fac cu motiunea de cenzura !

Mă rog - prostia aduce și fericire uneori! Văd ca nu mai tine nimeni minte ca motiunea de cenzura contra Guvernului “Ungureanu” a fost programata VINERI 27 Aprilie 2012 - si a trecut!", a scris  Victor Ponta pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel