Victor Ponta - „Un GUVERN MORT la shopping la New York“. Rifai - „Nu știu cât de mort este“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Problema moțiunii de cenzură, dezbătută de Victor Ponta și Denise Rifai. Viorica Dăncilă, șefa unui „guvern mort“ este „la shopping la New York“.

Invitat în platoul Realitatea Tv în emisiunea moderată de Denise Rifai, Victor Ponta, liderul Pro România, a afirmat că va vota moțiunea de cenzură, fiind convins de acest lucru chiar de... premierul Viorica Dăncilă. El a spus că deși este contactat de opoziție frecvent, el nu sesizează mișcări serioase din partea lor pentru a dărâma actuala guvernare.

„Cei de la usr toată ziua zic: 'domne, nu stăm de vorbă cu Pro România'. După care primesc pe Whatsapp mesaje cu 'hai să ne vedem'. Și am întrebat: 'care e scopul'? 'Păi moțiunea'. Stați liniștiți, am anunțat de luni, o votăm. Dar nu o votăm pentru ca m-ați convins voi. Că voi nu m-ați convins deloc. Ba chiar v-am rugat să faceți un acord politic, că veți guverna.... M-a convins doamna Dăncilă să votez moțiunea. S-a uitat în ochii mei și mi-a zis: 'pe 1 septembrie vin cu Guvern restructurat, cu alt program'. A trecut 1 septembrie, a trecut 10 septembrie...după care a zis: 'pe 18 septembrie vin în Parlament'. 18 e mâine, nu? O așteptăm la Parlament“, a afirmat Vicotr Ponta.

El a spus că singura opțiune pentru guvernul actual este doar moțiunea de cenzură.
„Dacă n vine nici mâine, în condițiile în care nu are ministru al Energiei, al Mediului, de Interne și cred ca nici minsitru Educației, atunci prin moțiune de cenzură trebuie să îngropăm mortul. Că Guvernul actual e un guvern mort“, a nuanțat liderul Pro România.

Denise Rifai i-a răspuns, ironic: „Nu știu cât de mort este, că pleacă la New York. Și nu stă o  zi, două, ci o săptămână din partea statului român...“.

Victor Ponta: „Asta e bună de titlu: 'un Guvern mort la shopping la New York...' Americanii acceptă banii de shopping și de la Guverne cu probleme, că ei sunt buni la business“, a mai spus victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel