Polițistul Dan Georgescu, revoltat: Își mănâncă amarul prin țări străine, fugăriți din țara natală

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Polițistul Dan Georgescu este revoltat de faptul că toți oportuniștii, care nu au nimic în comun cu patriotismul ajung să se fotografieze alături de tricolor. 

Iată mesajul postat de cunoscutul polițist: 

"Nu credeam să apuc ziua în care să-mi fie jenă să mai postez o fotografie cu drapelul țării mele, din cauză că toți oportuniștii și fripturiștii speculează astfel de momente pentru a poza în ”patrioți” alături de tricolor. ”Naționaliștii” de conjunctură ne fac să devenim, din păcate, imuni la momente de acest gen, când ar trebui ca inima să tresară de mândrie. Da, azi, 26 iunie, sărbătorim ziua drapelului. De zece ani o facem, această zi a drapelului, a tricolorului, fiind ”patentată” prin legea 96/1998. Nu știu dacă vreuna dintre persoanele ”de vază” știe acest lucru, nici nu are de ce, important este să facă o poză în care să afle lumea pe facebook cât este de...tricolor.

Și da, nu mai ai loc de oportuniști. Și ce loc mai bun pentru a promova acest țățism decât rețelele de socializare? Și nu mă refer la oamenii de rând. Nici la cei care își mănâncă amarul prin țări străine, fugăriți de traiul tot mai greu din țara natală. Nici la militari, polițiști sau alte categorii socio-profesionale. Unii și-au adus aminte brusc că doar #treiculoricunoscpelume. Hai, serios?


Lăsați oamenii să se bucure de aceste momente! Nu le mai furați și fărâma asta de mândrie! Le-ați furat tot. Le-ați furat dreptul de a trăi alături de cei dragi, i-ați fugărit din țară. Acum le furați și identitatea națională? Deveniți din ce în ce mai penibili. Nu vă mai mirați că vă huiduie lumea în public. Nu vă mai alimentați cu reușitele sportivilor noștri, ale elevilor eminenți care muncesc din greu pentru medaliile obținute la olimpiade. Nu e meritul vostru. Nu aveți niciun drept să vă afișați alături de ei. Drapeul național a devenit pentru unii drept ”hai să faci o poză cu maimuța”, așa cum erau celebrele replici ale fotografilor de pe la malul mării din anii 90. Să vă pozați cu tricolorul când o să meritați. Din păcate, sunt prea mulți care nu merită nici măcar să îl privească, darămite să-l atingă," a scris polițistul Dan Georgescu pe pagina pe care o administrează. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel