Omleta cu macaroane, un deliciu! Va deveni slăbiciunea ta. Se pregătește rapid și ușor

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Omleta cu macaroane, un deliciu! Va deveni slăbiciunea ta. Se pregătește rapid și ușor. FOTO: captură YouTube @Cooking in family
Omleta cu macaroane, un deliciu! Va deveni slăbiciunea ta. Se pregătește rapid și ușor. FOTO: captură YouTube @Cooking in family

Astăzi există multe moduri de a face omletă, deoarece există multe ingrediente care se combină perfect cu acest format. În plus, omleta este perfectă pentru reciclare, ca și cu această ocazie. Vă prezentăm o omletă care a fost concepută pentru a reutiliza macaroanele gătite rămase.

În zilele noastre este foarte frecvent să vedem omletă făcute cu macaroane rămase, fie cu macaroane bolognese sau carbonara. Totuși, puteți face macaroanele expres pentru a le pune în omletă, dar nu ezitați să folosiți resturile pentru a face tortilla delicioase cu macaroane.

Omletă de cartofi la cuptorul cu microunde. Rețeta simplă și rapidă, ideală pentru un mic dejun rapid

 

Omleta cu macaroane - Ingrediente

 

- 125 de grame de macaroane

- 2 linguri de sos de roșii

- 2 linguri de brânză rasă

- 5 ouă L

- 1 praf de ulei de măsline

- 1 praf de sare

Omletă dulce cu mere. Delicioasă, rapidă și dietetică. O porție are doar 100 de calorii

 

Omleta cu macaroane - Mod de preparare

 

Pentru a face rețeta de omletă cu macaroane, mai întâi fierbeți macaroanele. Pentru a face acest lucru, puneți o oală pe foc cu apă și puțină sare. Când dă în clocot, adăugați macaroanele și gătiți timpul indicat de producător pe pungă sau după gust.

Când macaroanele sunt fierte, scurge-le și transfera-le într-un bol pentru a adauga sosul de roșii și brânza rasă. Amestecă bine.

Adăugați câteva picături de ulei de măsline într-o tigaie pentru a nu se lipi și încălziți la foc iute. Între timp, bateți ouăle într-un castron până devin spumoase și adăugați macaroanele cu brânză și sosul de roșii.

Când tigaia este încinsă se reduce puțin focul și se toarnă amestecul de ouă cu macaroane. Lăsăm să se gătească 3-4 minute pe acea parte.

Cu ajutorul unei farfurii se întoarce omleta și se adaugă înapoi în tigaie, se lasă să se gătească și pe cealaltă parte.

Servește omleta cu macaroane imediat și bucură-te de ea. 

Omleta fără ouă. O rețetă delicioasă pentru un mic dejun sănătos. O porție are doar 180 de calorii!

 

Omletă cu macaroane, alte ingrediente

 

Dacă sunteți un mare iubitor de brânzeturi, puteți adăuga mai multă brânză la preparat pentru ca acesta să capete mai multă aromă.

În plus, o puteți alege pe cea care vă place cel mai mult: parmezan, brânză de capră, brânză gorgonzola sau altele. 

Omletă spaniolă pufoasă cu usturoi. Rețeta simplă a unui preparat plin de aromă și savoare

Poftă bună!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel