Omletă spaniolă pufoasă cu usturoi. Rețeta simplă a unui preparat plin de aromă și savoare
Ce aperitiv mai bun pentru o masă rapidă decât o omletă spaniolă cu usturoi delicioasă și aromată? În acest caz, o omletă de cartofi cu usturoi și pătrunjel.
Vă lăsăm aici rețeta pas cu pas, ușoară și rapidă. Bucura-te de masa ta!
Ingrediente:
3 cartofi mari (aproximativ 700g)
Jumătate de ceapă
4 căței de usturoi
6 ouă
Pătrunjel proaspăt
Sare
Ulei
Omletă spaniolă cu usturoi - Mod de preparare
Pregătim o tigaie cu o cantitate consistentă de ulei. Tocăm cartofii și ceapa. Îi lăsăm să se călească la foc mic.
Batem ouăle. Zdrobim usturoiul împreună cu pătrunjelul și îl adăugăm peste ouă, mai amestecăm puțin.
Când cartoful este gata îl adăugăm în vasul cu ouă, usturoi și pătrunjel, scurgând cât mai mult din ulei. Amestecăm totul bine.
În cele din urmă vom pune puțin ulei în tigaie (aproximativ două linguri), când este fierbinte adăugăm compoziția și o lăsăm să se coacă pe fiecare parte timp de aproximativ un minut la foc mediu.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News
Muncitorul român care a stat ore întregi sub dărâmături, la Roma, a fost salvat. Oamenii au aplaudat intervenția
Gabriel Nuță-Stoica /
03 noi 2025, 23:39
După mai bine de zece ore de intervenții contra cronometru, pompierii italieni au reușit să-l salveze pe Octavian, muncitorul român de 66 de ani prins sub dărâmăturile turnului Torre dei Conti, clădire medievală aflată în renovare, care s-a prăbușit parțial luni, în centrul Romei, la mică distanță de Colosseum. În momentul în care pompierii l-au scos din turn, oamenii adunați la fața locului au aplaudat și au strigat de bucurie. După ce a fost evaluat timp de câteva minute în salvarea adusă special la fața locului, românul a fost transportat la spital. Se pare că starea sa este una destul de gravă.