Obiceiuri proaste care vă distrug aparatele electrocasnice. Ce nu trebuie să faceți cu mașina de spălat, congelatorul sau cuptorul

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Dispozitivele electronice pe care le ai acasă trebuie adesea înlocuite după o perioadă de utilizare, totuși există modalități de a le menține în stare bună și cu o durată de viață utilă mai lungă. Prin urmare, acum împărtășim cu voi acele obiceiuri proaste care vă distrug aparatele din bucătărie.

Folosirea acestor dispozitive ușurează viața de zi cu zi, însă, neacordându-le întreținerea corectă și având obiceiuri proaste atunci când le folosim, le poate reduce calitatea și genera nevoia de a cumpăra altele.

Luați notă, pentru că acest lucru vă va ajuta să economisiți mulți bani și să nu cheltuiți pe lucruri pe care cu siguranță nu le-ați inclus în buget. Acestea sunt acțiunile care vă pot distruge aparatele de acasă.

Nu mai arunca cojile de ouă! Fierbe-le și bagă hainele în acea apă. Un truc fantastic!

 

Care sunt obiceiurile care vă distrug aparatele? 

 

Vă spunem noi!

Când vorbim de spălare, apelăm la utilizarea mașinii de spălat rufe fiind eficientă și rapidă. Atunci când nu scoți din buzunarele pantalonilor obiectele, se poate cauza probleme pe termen lung. Monezile, agrafele sau alt dispozitiv îi pot deteriora mecanismul. Așa că încercați să vă verificați hainele înainte de a le pune în mașina de spălat.

Umplerea excesivă a congelatorului poate afecta, de asemenea, buna funcționare a acestuia. Fiind atât de pline, conductele de ventilație nu distribuie bine aerul rece produselor tale. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, alternativa este să aruncați produsele care nu mai sunt necesare pentru ca congelatorul să poata distribui bine aerul rece.

Truc ca să speli mopul astfel încât să fie alb ca unul nou, în doar 5 minute. Cele două ingrediente necesare sigur le ai în casă

Mașina de spălat vase este o opțiune rapidă pentru a vă menține curate ustensilele de bucătărie. Cu toate acestea, dorința de a spăla tacâmurile în el, în special cuțitele, este o greșeală gravă. Pe termen lung ascuțimea acestora va deteriora stratul de vinil al raftului mașinii de spălat vase și va provoca oxidarea.

Folosirea cuptorului pentru a pregăti un fel de mâncare sau un desert provoacă satisfacție și oferă un moment pentru a savura mâncarea. Dar dacă nu aveți grijă când coaceți și vărsați ceva în interiorul cuptorului, în cele din urmă va provoca deteriorarea serpentinelor de încălzire.

Menținerea curată a spațiilor în care gătim este importantă, când vine vorba de aragaz și mai precis de arzătoare. Spălarea lor cu apă și săpun este cea mai recurentă variantă, deși este dăunătoare. Când se folosește săpun pe ele, provoacă coroziune și pe termen lung arzătoarele nu mai distribuie bine gazul și nu se aprind complet.

A pus patru linguri de bicarbonat și două de apă oxigenată. Ce a putut să facă cu acest amestec este minunat!

Acum știi ce obiceiuri îți strică electrocasnicele de acasă, cu siguranță îți vei schimba rutina. Acordând mai multă atenție acestor mici detalii, este cel mai probabil ca electrocasnicele noastre să nu fie nevoie să fie înlocuite cu altele într-o perioadă scurtă de timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel