Nu mai arunca cojile de ouă! Fierbe-le și bagă hainele în acea apă. Un truc fantastic!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Nu mai arunca cojile de ouă! Fierbe-le și bagă hainele în acea apă. Un truc fantastic!
Nu mai arunca cojile de ouă! Fierbe-le și bagă hainele în acea apă. Un truc fantastic!

Chiar și atunci când ești o persoană cu experiență în arta spălării, se întâmplă adesea ca o haină să o coloreze pe alta și pare că este sfârșitul lumii, mai ales când vine vorba de haine scumpe sau care au o semnificație aparte. Din acest motiv, în cadrul trucurilor de curățenie a locuinței, îți vom dezvălui trucul cu ou să decolorezi hainele colorate de altele în mașina de spălat rufe.

Credeți sau nu, acest lucru este posibil datorită reacțiilor chimice. Nu este nevoie să folosiți substanțe chimice dure sau care ar putea cauza o problemă și mai mare. Poate că primul lucru care îți vine în minte pentru a o rezolva este să-l înmoaie în clor dar... nu merge întotdeauna.

Truc ca să speli mopul astfel încât să fie alb ca unul nou, în doar 5 minute. Cele două ingrediente necesare sigur le ai în casă

Și poate merge cu niște haine albe, dar nu te va ajuta când problema este cu hainele închise la culoare, pentru că ai putea ajunge la o situație și mai gravă. Nu vă faceți griji pentru că avem soluția!

Cel mai bun lucru despre remediile de casă susținute de știință este că au un factor important și anume că nu vei cheltui prea mult pe produse scumpe, deoarece soluția este bio și nu trebuie decât să ai câteva ouă delicioase la micul dejun pentru a avea cel mai bun rezultat.

A pus patru linguri de bicarbonat și două de apă oxigenată. Ce a putut să facă cu acest amestec este minunat!

 

Iată cum poți face trucul cu ou pentru a îndepărta culoarea altor haine de pe articolele preferate

 

Acest fenomen apare de cele mai multe ori atunci când pui o haină deschisă la culoare în mașina de spălat cu una mai colorată sau pur și simplu ai avut un accident și ai pus un tricou cu blugi. Nu vă faceți griji pentru că avem răspunsul.

Veți avea nevoie de coji de ouă.

Cum să scapi de mirosuri neplăcute din baie fără niciun efort. Acesta este secretul de curățare al casei pe care îl vei iubi

Pas cu pas:

Dacă acest lucru s-a întâmplat la încărcare completă în mașina de spălat de 8 kg, vei pune 10 coji de ouă. Vei pune 5 litri de apă și vei lăsa să fiarbă cu cojile. Odată ce este la punctul de fierbere vei adăuga piesele de îmbrăcăminte bucată cu bucată și fiecare dintre ele va elibera culoarea pe care o au în plus. Dacă sunt țesături din bumbac, este posibil să aveți nevoie de mai multe coji de ouă. Depinde de tipul de material.

După ce sunt gata, le vei spăla ca de obicei.

Nu știai că din aceste trei ingrediente faci cel mai bun degresant pentru a-ți curăța și parfuma bucătăria. Truc ieftin și de efect

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel