O româncă și iubitul ei, studenţi la Medicină, găsiţi incendiați într-un cartier de lux din Iași. Cei doi urmau să plece în vacanță

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Doi tineri îndrăgostiți au fost găsiți morți, sâmbătă dimineața, într-o vilă dintr-un cartier rezidențial din Iași. Potrivit unor surse neoficiale, trupurile celor doi ar fi fost găsite incendiate, iar poliţiştii iau în calcul varianta unui dublu asasinat.

Doi tineri au fost găsiţi morţi sâmbătă dimineaţă, 11 decembrie, în vila în care locuiau cu chirie, într-un cartier de lux din Iaşi.  Din primele informaţii, se pare că cei doi formau un cuplu, fiind vorba de un bărbat de cetăţenie marocană şi o fată din Iaşi, studenţi la Universitatea de Medicină şi Farmacie.

Potrivit unor surse neoficiale, trupurile celor doi ar fi fost găsite incendiate, iar poliţiştii iau în calcul varianta unui dublu asasinat.  Aceştia au format deja un cerc de suspecţi, iar doi bărbaţi au fost ridicaţi din zona Tudor Vladimirescu şi duşi la audieri. Cadavrele, de asemenea, au fost ridicate şi duse la Institutul de Medicină Legală din Iaşi, pentru a li se efectua necropsia, scrie adevarul.ro

Cei doi tineri îşi planificaseră o vacanţă, în care ar fi trebuit să plece în această săptămână, însă nu au mai ajuns la aeroport.  Poliţiştii continuă cercetările. 
 

Doi români, bătuţi şi arşi cu ţigara. Opt tineri au fost reţinuţi și duși la audieri

 

Un grup de prieteni a ajuns în arestul Poliţiei după ce s-au întâlnit la unul dintre ei acasă, apoi s-au luat la bătaie. Cei 10 tineri care alcătuiau grupul s-au întâlnit la unul dintre ei, în localitatea Miroslava, apoi la un moment dat s-au luat la bătaie.

Grupul de prieteni s-a întâlnit la casa unuia din Miroslava, iar aici doi dintre ei, care erau bănuiţi de furtul unui telefon, au fost bătuţi şi umiliţi.  Doi dintre ei au început să fie suspectaţi că ar fi furat telefonul unui alt membru al grupului, iar de aici totul a degenerat în violenţe. Cei doi au primit o „lecţie” de la ceilalţi: au fost înjuraţi, bătuţi, de corpurile lor au fost stinse ţigări. Joi noaptea, toţi au primit vizita poliţiştilor, apoi au fost băgaţi în arest pentru 24 de ore, scrie ziaruldeiasi.ro.

„La data de 9 decembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, au desfăşurat opt percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe, tâlhărie calificată, ameninţare, influenţarea declaraţiilor şi sustragerea sau distrugerea de probe sau înscrisuri. În urma percheziţiilor, au fost ridicate bunuri şi obiecte care ar fi fost folosite la comiterea infracţiunilor, dar şi un autoturism. De asemenea, opt tineri au fost conduşi la cercetări, iar în baza probatoriului administrat în cauză aceştia au fost reţinuţi de poliţişti, pentru 24 de ore”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel