O fetiţă de 11 ani s-a spânzurat în camera sa: „Sunt nefericită” a scris minora în biletul de adio

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
O fetiţă de 11 ani s-a spânzurat în camera sa   „Sunt nefericită” a scris minora în biletul de adio
O fetiţă de 11 ani s-a spânzurat în camera sa   „Sunt nefericită” a scris minora în biletul de adio

O copilă de doar 11 ani s-a spânzurat, lăsându-i mamei un bilet de adio. „Sunt nefericită”, a scris fetiţa de 11 ani  în biletul de adio. Copila s-a spânzurat în camera sa, în Anglia.

 

Kenya Moreno Molongua se născuse în Spania, iar acum locuia cu mătuşa sa în Luton, Bedfordshire, Anglia. Minora s-a comportat normal cu câteva ore înainte de a-și lua viața. Mătuşa sa, Raquel Molongua-Nguba, a povestit că fata „se lupta cu sexualitatea sa”.

„Era foarte nostimă, dar foarte diferită. Era prea matură pentru vârsta sa, ştia ce vrea şi urmărea să-și facă treaba. Cu două sau trei zile înainte de a muri, ea a spus că vrea să fie o gotică, ceea ce era cu adevărat ieșit din comun”, a povestit femeia. După ce a ajuns acasă de la serviciu în jurul orei 18.30 pe 15 aprilie, a auzit-o pe Kenya vorbind cu bunica ei și „părea normală”.

Kenya a coborât la parter în jurul orei 20.30 să ia niște tăieței și glumea cu bunica ei. În jurul orei 21.30, Raquel Molongua-Nguba a fost trezită de ţipătul mamei sale, bunica Kenyei. A alergat la etaj și și-a văzut mama încercând să o ajute pe Kenya. Familia a încercat să îi acorde primul ajutor, înainte de sosirea paramedicilor și a medicilor, dar Kenya a fost declarată moartă la fața locului, se spune în raportul prezentat la Tribunalul din Bedfordshire.  O examinare post-mortem a concluzionat că ea a murit prin asfixiere, iar în urma examenului toxicologic nu s-a găsit alcool sau droguri în sângele fetei, scrie  observatornews.ro.

 

 

Anterior, adolescenta se tăia pe braţe și fusese trimisă la Serviciile de Sănătate Mintală pentru Copii și Adulți 

 

Reprezentanţii şcolii unde învăţa fata i-au informat recent pe cei din familie cu privire la faptul că adolescenta se tăia pe braţe.  Dr. Sean Cummings, doctorul legist, a anunţat că fata a fost trimisă la Serviciile de Sănătate Mintală pentru Copii și Adulți în săptămânile înainte de moartea ei. Dar ea nu a fost consultată, deoarece trimiterea ei nu a fost clasificată ca având nevoie de acțiune imediată și pentru că nu era înregistrată la un medic de familie în Marea Britanie.

 Dr. Cathy Lavelle, directorul clinic al instituţiei, a declarat doctorului legist că serviciul a fost inundat de școlari care nu au putut face față stresului pandemiei, aproape 80% dintre cei care au ajuns acolo se auto-vătămau. Când a fost întrebat dacă a crezut că Kenya a intenționat să se sinucidă, veteranul psihiatru de copii a spus: „Este o presupunere, dar părerea mea este că a fost ceva care a mers prost. La 11 ani te lupți să ai o conștientizare deplină a consecințelor acțiunilor tale și a ceea ce înseamnă asta. Cred că este dificil pentru un copil de 11 ani să se gândească pe deplin la asta. Kenya era normală, obișnuită și copilăroasă”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel