Fetiță de nouă ani, răpită, torturată și ucisă de o profesoară. Ce a putut să le spună criminala polițiștilor

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Fetiță de nouă ani, răpită, torturată și ucisă de o profesoară. Ce a putut să le spună criminala polițiștilor
Fetiță de nouă ani, răpită, torturată și ucisă de o profesoară. Ce a putut să le spună criminala polițiștilor

O fetiță de nouă ani a fost răpită, torturată timp de cinci ore, bătută până la moarte și înjunghiată de o profesoară. Cazul șocant s-a întâmplat în Rusia. Capul Sofiei Zhavoronkova a fost ''zdrobit'', iar fața și corpul ei ''desfigurat'' după ce a fost ademenită acasă de Ulyana Lanskaya, în vârstă de 40 de ani, profesoară de limba engleză, spune poliția rusă. 

Sofia Zhavoronkova, împreună cu prietena ei Alla, împărţea trecătorilor pliante pentru salvarea planetei. Lanskaya le văzuse pe fete distribuind mesajele trecătorilor și le-a lăudat pentru inițiativa lor ecologică. Mama victimei povestește că acuzata s-a oferit să le cumpere fetelor ceva gustos, le-a dus la o cafenea și le-a cumpărat dulciuri și înghețată înainte de a le ademeni la ea acasă.

Sofia a fost dată dispărută. Polițiștii și 272 de voluntari au început căutărilor, după ce mama fetei, Anna Zhavoronkova, în vârstă de 32 de ani, a făcut un apel emoționant pe rețelele de socializare. În cele din urmă, poliția a găsit-o pe prietena ei, Alla, care le-a spus adresa unde a văzut-o ultima oară pe Sofia. Poliția a intervenit și a găsit cadavrul Sofiei, scrie Observator.

Capul Sofiei Zhavoronkova a fost ''zdrobit'', iar fața și corpul ei ''desfigurat'' după ce a fost ademenită acasă de Ulyana Lanskaya, în vârstă de 40 de ani, profesoară de limba engleză, spune poliția rusă. 

După moartea copilei, Lanskaya a foste reținută într-un tren și a mărturisit în cele din urmă că a comis crima. Femeia a fost arestată preventiv timp. Mai târziu, în instanță, ea a spus: ''Am mărturisit pentru că sunt foarte bolnavă. Mă simt rău, nu mai am atât de mult de trăit''. Anchetatorii spun însă că nu există dovezi cum că ea ar fi bolnavă în stadiu terminal.

 

Profesoara a răpit-o pe fetiţă pentru că îi era dor de copiii ei

 

Lanskaya ar fi fost supărată după ce autoritățile i-au interzis să-și crească copiii și a spus că Sofia arăta ca propriul ei copil. Profesoara a susținut în mod repetat că fiica ei care era sănătoasă suferea de cancer și avea nevoie de tratament medical urgent.  La înmormântare, sute de oameni au adus flori în memoria fetei. ''Oamenii tac, nu vorbesc deloc. Toată lumea plânge. Chiar și bărbații, părăsind biserica, se dau deoparte, își aprind o țigară și își șterg lacrimile.'', a scis un ziar local. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel