„Nu mă trimite înapoi, mă va ucide”. Bunica lui Raul, noi detalii în cazul în care a zguduit Belgia: „Îi era frică de mama lui”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
„Nu mă trimite înapoi, mă va ucide”. Bunica lui Raul, noi detalii în cazul în care a zguduit Belgia „Îi era frică de mama lui”
„Nu mă trimite înapoi, mă va ucide”. Bunica lui Raul, noi detalii în cazul în care a zguduit Belgia „Îi era frică de mama lui”

Noi detalii din cazul care a zguduit Belgia, după ce un băiețel de 9 ani a fost găsit într-o geantă sport pe fundul lacului Houtdok din Belgia. Bunica lui Raul a povestit câteva cuvinte înfiorătoare a ultimelor zile înainte de moartea lui Raul.

Raul locuia cu mama și tatăl său vitreg la Gent, în Belgia. Băiatul era bătut în mod regulat de tatăl său vitreg cu cureaua, cu pumnii sau îl stropea cu apă rece sau fierbinte. Însă, Raul nu a supraviețuit maltratării tatălui său vitreg din 31 ianuarie, așa că a decis să-i arunce trupul după ce l-a ascuns sub patul său. Părinții băiatului au umplut cu pietre o geantă sport și i-au aruncat cadavrul lui Raul într-un lac de lângă Gent.

Băiețel român de numai 9 ani, găsit fără viață pe un lac din Belgia, într-o geantă sport. Povestea tragică a lui Raul, care a sfârșit în mâinile părinților

 

„Nu mă trimite înapoi în Belgia, mama mă va ucide”

 

3. -imagine fara descriere- (nu-ma-trimite-inapoi--ma-va-ucide--bunica-lui-raul--noi-detalii-in-cazul-in-care-a-zguduit-belgia-ii-era-frica-de-mama-lui-4.jpg)

SURSA FOTO: captură video YouTube @RTBF Info

„Nu mă trimite înapoi în Belgia, mama mă va ucide”, a rugat-o Raul pe bunică ultima dată când a vizitat-o în România. Bunica micuțului a dat o mărturie care pune la îndoială persoana reală responsabilă pentru aceste abuzuri fatale. Într-adevăr, deși Nicu, tatăl vitreg al lui Raul, este considerat principalul suspect, bunica băiatului explică că mama lui l-a abuzat: „Am văzut că Raul avea vânătăi. Nu voia să se întoarcă în Belgia de teamă că mama lui îl va ucide”.

Unchiul lui Raul, Marius Micu, a confirmat teama băiatului de a se întoarce în Belgia. „Mama a contactat-o ​​imediat pe Ioana pe acest subiect”, explică Marius. „De ce îl lovești pe Raul? De ce îl rănești? Dacă nu poți avea grijă de copii, lasă-i mie”, i-a sugerat bunica. Dar Ioana, mama lui Raul, nu o ascultă pe mama ei. „Ea a plecat cu copiii în Belgia. Mama nu a avut ocazia să-i oprească. După aceea, au sunat regulat. Dintr-o dată a fost fără Raul. Sora mea a avut întotdeauna o scuză, până când a fost clar că nepotul meu a murit”.

Bunica lui Raul explică modul în care nepoata ei i-a mărturisit crima: „Sora lui Raul mi-a spus că mama lor a lovit capul fratelui ei mai mic cu un termos. Potrivit fetei, i s-a rupt capul și a murit la scurt timp după aceea”.

„Mama este încă devastată”, spune unchiul lui Raul. „Plânge toată ziua și nu poate dormi noaptea”.

Familia băiețelului român, găsit fără viață pe un lac din Belgia, într-o geantă sport, cere ajutorul oamenilor: „Raul a fost un băiat bun! Facem un apel!”

 

Sfârşit cumplit pentru Raul

 

Amintim că Raul a fost omorât în bătaie şi aruncat într-un lac din nordul Belgiei. Principalii suspecţi sunt mama copilului şi partenerul ei care timp de aproape trei luni au ascuns crima. Abia după ce rudele au alertat poliţia, anchetatorii i-au găsit trupul. Sora băiatului, în vârstă de doar 12 ani, a fost martoră la faptele cumplite.

2. -imagine fara descriere- (nu-ma-trimite-inapoi--ma-va-ucide--bunica-lui-raul--noi-detalii-in-cazul-in-care-a-zguduit-belgia-ii-era-frica-de-mama-lui-2.jpg)

SURSA FOTO: captură video YouTube @RTBF Info

Familia povesteşte că cei doi complici au inventat şi o poveste care să-i ajute să scape de închisoare. Pentru ca dispariţia să nu pară suspectă, după câteva zile, mama a cerut concediu de la abatorul la care lucra şi a venit în ţară cu fata şi iubitul. Voiau ca, la întoarcere, să pretindă că băiatul a rămas la bunici, în România. Astfel, timp de aproape trei luni, au reuşit să ascundă crima. Rudele însă făceau presiuni tot mai mari să-l vadă pe Raul prin videocall.

Apoi femeia a clacat şi a recunoscut: „L-a omorât Nicu şi mă tot ameninţă. Vrea să dea vina pe mine, că eu l-am omorât, şi a fugit în Olanda”.

A fost momentul în care rudele au luat legătura cu poliţia din oraşul belgian Gent. La interogatorii, anchetatorii au aflat că trupul băiatului zace pe fundul unui lac. Mama a fost arestată imediat și este acuzată de agresiune, omor din culpă și complicitate la omor. Individul s-a făcut nevăzut. Poliţiştii l-au prins în Olanda.

Sora lui Raul a ajuns în grija unchiului din Germania, cel care a sesizat absenţa băiatului. Copila a făcut mărturisiri cutremurătoare: individul de 34 de ani ar fi obligat-o să caute bolovani pe care să-i pună în geanta cu trupul fratelui ei. Apoi, bărbatul a aruncat cadavrul în lac. 

4. -imagine fara descriere- (nu-ma-trimite-inapoi--ma-va-ucide--bunica-lui-raul--noi-detalii-in-cazul-in-care-a-zguduit-belgia-ii-era-frica-de-mama-lui-3.jpg)

SURSA FOTO: captură video YouTube @RTBF Info

Moartea lui Raul a lăsat Belgia în lacrimi: Sute de cetățeni l-au comemorat pe băiețelul român, găsit fără viață într-o geantă sport, pe fundul unui lac - FOTO

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH     

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6     

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel