Nu este magie! Pașii unui super truc de la bunici, cu un rezultat garantat: Șase linguri de lapte, patru linguri de zaț de cafea și șase de cacao

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Nu este magie! Pașii unui super truc de la bunici, cu un rezultat garantat: Șase linguri de lapte, patru linguri de zaț de cafea și șase de cacao
Nu este magie! Pașii unui super truc de la bunici, cu un rezultat garantat: Șase linguri de lapte, patru linguri de zaț de cafea și șase de cacao

Aveau mare dreptate bunicile noastre când spuneau că cele mai bune remedii pentru piele se găsesc în bucătărie. În acest caz, este vorba despre cafea, un ingredient cu atât de multe proprietăți benefice pentru frumusețe și sănătate datorită agenților săi antiinflamatori care cresc și producția de colagen. Acest produs poate fi folosit atât pentru corp, cât și pentru pielea delicată a feței.

Să ne amintim că exfolierea este necesară pentru sănătatea pielii, deoarece în acest fel eliminăm celulele moarte, curățând-o și îmbunătățindu-i aspectul.

A pus scorțișoară într-o ceașcă de zaț cu cafea. Un truc fantastic de ieftin cu efecte miraculoase

 

Cum să folosești cafeaua pentru față?

 

După cum știți, cafeaua are multe proprietăți pentru piele. Conținând cofeină, este un excelent antiinflamator care ajută la eliminarea de roșeață, reactivează circulația sângelui, făcând pielea să arate mai fermă și te ajută să te menții tânără mai mult timp datorită antioxidanților săi.

Procesul de creare a acestei măști exfoliante făcută cu cafea constă în amestecarea a șase linguri de lapte cu patru linguri de zaț de cafea și șase de pudră de cacao (sau puteți schimba cu miere).

Odată ce ați reușit să creați o pastă de grosime medie, aplicați-o ușor pe față în cercuri... nu vă frecați fața! Și apoi se lasă să se odihnească câteva minute.

Apoi clătiți, având grijă și să nu vă maltratați pielea.

Acest scrub de casă va ajuta pielea feței să-și recapete luminozitatea și hidratarea.

Nu mai arunca zațul de cafea. Trucuri fabuloase cu acest excelent „deșeu” ca să economisești bani

 

Vezi și 

 

Pune zaț de cafea în acest produs pe care-l folosești la duș. Trucul pe care o să îl adori

 

Vreți să preveniți căderea părului și îl faceți să crească mai repede? Acest lucru este posibil cu un produs natural foarte comun: cafeaua. Astfel, dacă ești în căutare să ai un păr lung și frumos și vrei să stimulezi creșterea părului, atunci acest produs este aliatul tău. În plus, în funcție de modul în care îl folosești, poți face un peeling pentru a îndepărta celulele moarte de pe scalp, pentru a preveni căderea părului și a-l ajuta să crească mai puternic sau folosind o clătire făcută cu această băutură, îți poți închide puțin culoarea naturală.

Îndrăznești să încerci efectul cafelei asupra părului tău? Așadar, descoperă în acest articol StiriDiaspora.ro cum să faci șampon de cafea, una dintre cele mai bune modalități de a profita de proprietățile sale, precum și diferitele modalități de a-l folosi pentru a realiza tot ceea ce tocmai ți-am prezentat.

Cafeaua conține o cantitate mare de nutrienți în boabele sale care îi conferă proprietăți ideale pentru păr. Acest aliment care se ia sub formă de băutură ne oferă în principal cofeină, acizi, uleiuri, aminoacizi, beta-caroten, minerale și vitamine. Dar cum acționează toate aceste componente asupra părului nostru? Adevărul este că ne aduc toate aceste beneficii:

- Stimulează circulația la nivelul scalpului

- Exfoliază scalpul

- Previne căderea părului

- Stimulează creșterea

- Oferă putere și hrănește

- Oferă moliciune și strălucire părului

- În închide la culoare temporar 

- Parfum plăcut.

Astfel, dacă după ce ați citit aceste proprietăți și beneficii ale acestei băuturi atât de comune pentru păr, sunteți interesat să o încercați, cel mai bun mod este să vă faceți propriul cosmetic natural.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel