„Nu a înțeles ce s-a întâmplat cu ea”. Româncă, în stare gravă, după ce o bătrână a căzut de la etaj peste ea: „Nu mă pot mișca!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
„Nu a înțeles ce s-a întâmplat cu ea”. Româncă, în stare gravă, după ce o bătrână a căzut de la etaj peste ea: „Nu mă pot mișca!”
„Nu a înțeles ce s-a întâmplat cu ea”. Româncă, în stare gravă, după ce o bătrână a căzut de la etaj peste ea: „Nu mă pot mișca!”

O femeie în vârstă a căzut de la etaj peste o româncă, în vârstă de 42 de ani, în Roma, Italia.

Rita, în vârstă de 83 de ani, a deschis fereastra și a sărit în gol. De ani de zile, conform a ceea ce polițiștii au putut constata până acum, femeia suferea de depresie. Fiul său, prezent ieri dimineață la fața locului, a confirmat prin ce trecea mama lui. Un gest extrem a sosit ca final al unei lungi suferințe. Cu toate acestea, gestul ei a riscat să omoare o altă femeie. De altfel, pensionara după ce s-a aruncat de la fereastra unui apartament din via Attilio Friggeri (zona Balduina) a căzut peste Paula, o româncă ce mergea chiar în acel moment pe trotuar.  

Autocar cu români, răsturnat în Italia. Mărturiile pasagerilor: „Șoferul mergea cam cu viteză” (FOTO + VIDEO)

 

Românca, în stare gravă la spital

 

Românca și pensionara au fost transferate la spital în „cod roșu”. La sosirea ambulanțelor la fața locului, femeile erau conștiente, dar starea lor a apărut imediat foarte gravă. Zborul pensionarei de la câțiva metri înălțime, viteza dobândită și impactul violent, i-a făcut pe amândouă să aibă multiple răni, dintre care unele foarte complexe.

2. „Nu a înțe... (nu-a-inteles-ce-s-a-intamplat-cu-ea--romanca--in-stare-grava--dupa-ce-o-batrana-a-cazut-de-la-etaj-peste-ea-nu-ma-pot-misca-2.jpg)

Rita a fost transferată la policlinica Gemelli, în timp ce românca a fost internată la spitalul San Carlo di Nancy. Incidentul a avut loc nu departe de o nouă farmacie de cartier care urmează să se deschidă publicului. Mai mulți oameni s-au oprit să le ajute pe cele două până la sosirea ambulanțelor. Sunt cei care au încercat să o consoleze pe românca ce plângea și spunea că este în imposibilitatea de a se mișca. Cea de-a doua, aflată într-o stare de confuzie completă, nu a putut, după spusele unor trecători, să-și rostească nici măcar numele.

Italia. Badantă româncă și pensionarul asistat, scoși de sub dărâmături: Acoperișul casei s-a prăbușit - FOTO

 

„Drama singurătății și a bolii”

 

Agenții secției de poliție Monte Mario se ocupă de eveniment. Cu siguranță dacă pensionara nu ar fi dat peste româncă, ar fi murit pe loc. Ea s-a aruncat de la etajul al treilea într-o tentativă de sinucidere, probabil după o depresie profundă și lungă.

Impactul ar fi putut fi evitat? Polițiștii vor lămuri acest lucru pentru că există și o altă femeie care este afectată, care riscă să rămână cu semnele acestui teribil accident pe viață. Va fi necesar să înțelegem dacă femeia a fost singură acasă, dacă poate cineva care a asistat-o ​​era distras sau dacă în schimb a făcut gestul într-o singurătate totală.

„Ceea ce s-a întâmplat este într-adevăr foarte trist. O tristă fatalitate în spatele căreia se ascunde poate drama singurătății și a bolii”, a spus un locuitor din zonă. Cei care au asistat la accident au rămas fără cuvinte.

„Am văzut-o pe acea tânără zdrobită, care nu a înțeles la început ce s-a întâmplat cu ea, nu credea posibil să fie din cauza unei alte femei care se aruncase de la balcon”, a spus un alt cetățean.

Oficial. Românii cer recunoașterea ca minoritate națională în Italia. Ce beneficii aduce asta

 

---------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG     

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel