Momente de panică în Italia. Un român amenința trecătorii și striga că i-a luat viața iubitei: Femeia este în viață, teafără

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Român fără adăpost, înjunghiat la gară în Florența, Italia. Arma este de negăsit / Foto ILUSTRATIV
Român fără adăpost, înjunghiat la gară în Florența, Italia. Arma este de negăsit / Foto ILUSTRATIV

Un român, în vârstă de 33 de ani, a amenințat cu un cuțit oamenii care treceau prin centrul orașului Nova Milanese, o comună din provincia Monza e della Brianza, Italia. Bărbatul i-a făcut pe cetățeni să creadă că și-a ucis partenera, însă aceasta era teafără și nevătămată.

Momente de panică în weekend în municipiul Brianza unde carabinierii companiei Desio au intervenit pentru a bloca un român de 33 de ani care ținea un cuțit și amenința trecătorii și oamenii care treceau cu mașina prin centrul orașului Nova Milanese. Unii trecători au fost speriați de scena la care asistau.

Italia. Cuplu de români, acuzați că și-ar fi drogat fiica minoră și au forțat-o să se prostitueze

 

Românul a spus că și-a ucis partenera

 

Amenințări, țipete și hărțuiri. Când carabinierii au ajuns în Nova Milanese, românul a fost blocat de unii cetățeni, dar chiar și la vederea militarilor a continuat să se zbată, lovind cu pumnii chiar și polițiștii. Românul nu s-a liniștit nici măcar în interiorul mașinii de serviciu a Poliției unde a lovit autovehiculul cu capul și cu picioarele, ajungând să smulgă cu mușcături o garnitură a ușii.

Arma, un cuțit mare de bucătărie, a fost confiscată și a fost depusă o plângere pentru român pentru transport ilegal a unei lame și arestare sub acuzația de rezistență la un funcționar public și pagube materiale.

Italia. O „bombă cu apă” a lovit regiunea Campania. Străzi inundate, oameni blocați și noi mijloace de transport pe străzi: canoea

Ceea ce a făcut intervenția deosebit de emoționată a fost îndoiala, insinuată chiar de tânărul român, că i s-a întâmplat ceva partenerei sale care, după cum a explicat comandamentul provincial al Carabinierilor din Monza și Brianza, ar fi precizat că el a omorât-o. Din fericire, aluzia s-a dovedit a fi lipsită de niciun fundament deoarece femeia a fost imediat contactată și invitată să se prezinte la cazarmă unde militarii au constatat că este bine.

Românul de 33 de ani se află acum în închisoare. Carabinierii au deschis o anchetă și încearcă să stabilească ce l-a făcut pe bărbat să acționeze atât de violent.

Italia. Un român și un albanez, săltați de carabinieri: Se plimbau într-un Porsche nou-nouț cu 3 kg de cocaină și 19,5 kg de hașiș

 

-------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel