Italia. Cuplu de români, acuzați că și-ar fi drogat fiica minoră și au forțat-o să se prostitueze

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O fetiță de 13 ani a fost obligată să se prostitueze de către părinții ei, doi cetățeni români, care o și băteau, în Vercelli. Pentru serviciile sexuale, aceștia primeau între 50 și 200 de euro. Se cer pedepse de până la 12 ani de închisoare.

O fetiță de 13 ani a fost obligată de părinți să se prostitueze prin constrângere. Cei doi ar fi bătut-o, au lovit-o cu bâta și au amenințat-o cu un cuțit.

S-a întâmplat în Vercelli, iar afacerea ar fi avut loc în aprilie anul trecut, dar luni mai târziu, după ce ancheta a fost încheiată, au venit solicitări de pedepse de până la 12 ani de închisoare pentru părinții unei fetițe românce de 13 ani, plus alți șase italieni. Aceștia sunt acuzați de mai multe infracțiuni, potrivit meteoweek.com.

În special, cea de a o obliga pe fată la "violențe insuportabile și condiții de viață dureroase".

Este un caz de abuz sexual pentru fata de 13 ani, care a fost obligată să se prostitueze. Tarifele pentru serviciile pe care tânăra era obligată să le presteze variau între 50 și 200 de euro, în funcție de tipul de serviciu. Clientul i-a plătit direct pe părinții copilului de 13 ani, iar grozăvia a avut loc în propria lor casă.

Cuplu de români, acuzați că și-ar fi drogat fiica minoră și au forțat-o să se prostitueze

 

Este vorba de o rețea de prostituție care în trecut a implicat și o italiancă adultă, pe care părinții fetei de 13 ani o exploatau în schimbul câtorva doze de droguri. Aceste medicamente au fost administrate și fetei, pe care părinții ar fi obligat-o, pe lângă prostituție, să se drogheze.

Pe lângă cele întâmplate, fetei de 13 ani i s-a interzis să meargă la școală. De asemenea, a fost forțată să stea acasă, să facă curățenie, să aibă grijă de frații ei mai mici, care au 1 și 2 ani, și apoi să-și vândă trupul prin prostituție.

Dacă fata încerca să refuze să se supună impunerilor impuse de părinți, aceștia o agresau și o băteau, mergând chiar până la a o amenința cu un cuțit. Fetița, examinată de medici, a fost găsită, printre altele, într-o stare gravă de neglijare a sănătății. Toate acestea s-ar fi datorat violențelor la care a fost supusă și, de asemenea, după cum au scris judecătorii, "condițiilor dureroase de trai".

Printre clienții care veneau cel mai des la domiciliul fetei de 13 ani pentru serviciile sexuale pe care aceasta era obligată să le presteze se numără un bărbat de 68 de ani și un alt bărbat de o anumită vârstă, ambii din Vercelli.

 

------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel