Italia. O „bombă cu apă” a lovit regiunea Campania. Străzi inundate, oameni blocați și noi mijloace de transport pe străzi: canoea

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. O „bombă cu apă” a lovit regiunea Campania. Străzi inundate, oameni blocați și noi mijloace de transport pe străzi: canoea
Italia. O „bombă cu apă” a lovit regiunea Campania. Străzi inundate, oameni blocați și noi mijloace de transport pe străzi: canoea

O „bombă cu apă” a lovit regiunea Campania din Italia. Napoli a fost inundată, iar în Ischia poți merge cu o canoe pe străzi.

Vreme rea neîncetată în Campania după ce o „bombă cu apă” a lovit astăzi în Napoli și provincia sa. Codul portocaliu a fost prelungit cu 24 de ore.

Drumurile sunt inundate din capitala Campaniei de la Riviera Chiaia la Capodimonte.

De asemenea, sunt turiști blocați pe insulele Capri, Procida și Ischia. Pe străzile acestuia din urmă, cineva a ales un nou mijloc de transport pentru a traversa străzile: canoea.

 

Vezi și 

 

Alertă de vreme rea în peste jumătate din Italia: după inundațiile din regiunea Marche, ploile au devenit o teroare

 

Sunt prognozate precipitații abundente și chiar grindină în peste jumătate din regiunile din Italia. Cele mai multe regiuni sunt sub cod galben, iar cele mai expuse la risc, în alertă portocalie. Zonele inundate sunt sub supraveghere specială.

Duminică, alertă de vreme rea în peste jumătate din Italia. La zece zile de la inundațiile care au devastat regiunea Marche, se așteaptă noi fenomene meteorologice, chiar violente.

Astăzi, patru regiuni din centrul și sudul Italiei - Lazio, Molise, Toscana și Campania - se află în alertă portocalie din partea Protecției Civile. Alte zece sunt colorate în galben. Acestea sunt Abruzzo, Campania, Emilia-Romagna, Friuli Venezia Giulia, Lazio, Marche, Molise, Toscana, Umbria, Liguria, Puglia, Veneto și Sardinia.

Marche, unde se lucrează încă la găsirea ultimei persoane dispărute și la îndepărtarea noroiului și a molozului de pe drumuri, se află, prin urmare, sub supraveghere specială. Municipalitatea din Senigallia a îndemnat cetățenii să mențină o "alertă vigilentă", invitându-i pe locuitorii din zona roșie să "evite subsolurile și nivelul străzii și să petreacă noaptea de sâmbătă spre duminică la etajele superioare, deplasându-se doar pentru nevoi reale și urgente".

Vremea va fi, așadar, caracterizată de instabilitate, cu averse și furtuni, chiar de intensitate puternică. Potrivit prognozei, regiunile nordice și Toscana vor fi primele afectate de vremea rea. Apoi, ploile vor ajunge în regiunile centrale și o parte din cele sudice, în special în partea tirrenică. Sunt posibile grindină locală și rafale puternice de vânt.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel