Italia. Un român și un albanez, săltați de carabinieri: Se plimbau într-un Porsche nou-nouț cu 3 kg de cocaină și 19,5 kg de hașiș

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român și un albanez, săltați de carabinieri la  Prato, în Italia. Românul avea în mașina sa 1,5 kg de cocaină într-un pachet identic cu cele găsite într-un  Porsche nou-nouț pe care âl conducea albanezul. Acesta din urmă mai avea și aproape  20 de kilograme de hașiș.

Carabinierii din Prato au au arestat, în incidente separate, doi bărbați și au confiscat un total de 3 kg de cocaină și 19,5 kg de hașiș la sfârșitul unor acțiuni de supraveghere și filaj prelungite. Cei arestați în flagrant delict sunt un albanez de 38 de ani și un român de 22 de ani, care au fost găsiți în posesia unor cantități mari de droguri.

Italia. Un român și un albanez, săltați de carabinieri

 

Bărbatul de 38 de ani a fost oprit în Masiano di Pistoia în timp ce conducea un Porsche nou-nouț în valoare de peste 100.000 de euro, înregistrată pe numele tatălui său. În interiorul mașinii, militarii au descoperit două kilograme de cocaină, în pachete separate fiecare cântărind câte 1 kg, precum și 19,5 kg de hașiș de tipul "pongo negru", împărțit în tablete de 100 de grame fiecare.

Cel de-al doilea bărbat, însă, a fost oprit în Calenzano (FI) în timp ce se afla la volanul mașinii sale, în care înăuntru a fost găsită o „cărămidă“ de cocaină, cântărind și ea 1,5 kg, identică cu cele confiscate de la cetățeanul albanez.

Se plimbau într-un Porsche nou-nouț cu 3 kg de cocaină și 19,5 kg de hașiș

 

Se crede că majoritatea drogurilor confiscate  era destinată dealerilor care activează în principal în piețele din centrul istoric al orașului Prato, unde albanezul de 38 de ani a fost observat de mai multe ori întâlnindu-se cu suspecți de trafic de droguri. În plus, cocaina recuperată, dozată și vândut cu amănuntul, ar fi ajuns la o valoare pe piața drogurilor de aproximativ 700.000 de euro.

Substanța confiscată va fi acum supusă analizei pentru a se stabili conținutul de substanță activă, care se presupune a fi deosebit de ridicată, pentru a pentru a calcula câte mii de doze individuale ar fi putut obținute și apoi vândute cu amănuntul.

Cei doi au fost închis în penitenciarele din Pistoia și Prato în așteptarea validării arestului, potrivit ANSA.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel