Moarte suspectă în Belgia. Român, găsit fără suflare în propria casă: Polițiștii au arestat două persoane

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Moarte suspectă în Belgia. Român, găsit fără suflare în propria casă: Polițiștii au arestat două persoane. FOTO: captură hln.be
Moarte suspectă în Belgia. Român, găsit fără suflare în propria casă: Polițiștii au arestat două persoane. FOTO: captură hln.be

Un român a fost găsit decedat, duminică dimineață, în casa lui din Oostnieuwkerke, provincia Flandra de Vest din Belgia. Două persoane au fost arestate. 

Poliția și parchetul din Belgia au început duminică o anchetă după o moartea suspectă a unui bărbat de origine română. În contextul anchetei, câteva persoane au fost deja audiate, iar potrivit primarului Francesco Vanderjeugd, citat de hln.be, două persoane au fost arestate.

Belgia. Spărgătorul român prins după greșeala majoră de a mușca dintr-un morcov, condamnat. Ce pedeapsă a primit după un jaf ca în filme

 

S-ar fi auzit certuri din apartamentul românului

 

2. Moarte sus... (moarte-suspecta-in-belgia--roman--gasit-fara-suflare-in-propria-casa-politistii-au-arestat-doua-persoane-2.jpg)

SURSA FOTO: captură nieuwsblad.be

Conform kw.be, localnicii au observat că au existat certuri serioase în casa românului, iar o femeie „striga sălbatic pe stradă”. Trupul neînsuflețit al românului a fost descoperit duminică în casa în care a avut loc cearta. Ce s-a întâmplat exact este momentan foarte neclar. Românul ar fi murit în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Poliția și Parchetul se află în prezent la fața locului pentru a investiga circumstanțele exacte în care s-a produs incidentul. Acest lucru a fost confirmat de primarul Francesco Vanderjeugd. „Într-adevăr, a fost chemată aseară o patrulă, au descoperit persoana decedată în circumstanțe suspecte. Două persoane au fost arestate. Laboratorul efectuează acum o investigație privind urmele și a fost numit un medic în drept. Mai mult, revine parchetului să stabilească cauza morții, care este în prezent un deces suspect”.

Potrivit vrt.be, în mod oficial, în acea casă locuia doar românul. Însă, potrivit vecinilor, alte persoane „vizitau apartamentul în mod regulat”.

S-a deschis o anchetă care va stabili cauza exactă a decesului românului. StiriDiaspora.ro vă va ține la curent cu noile informații pe măsură ce vor apărea. 

„Ce putem învăța din cazul micuțului Raul?”. Un cercetător din Belgia, despre moartea tragică a băiețelului român: „Spune ceva despre societate”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel