Minoră româncă, șantajată de un amic cu 35.000 de euro

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Minoră româncă, șantajată de un amic cu 35.000 de euro
Minoră româncă, șantajată de un amic cu 35.000 de euro

O adolescentă, în vârstă de 14 ani, care provine dintr-o familie de afaceriști din Constanța, a fost şantajată de un tânăr, pe care-l cunoştea din cercul ei de prieteni. 

În decursul a o lună de zile, minora a fost nevoită să-i dea șantajistului suma de 35.000 de euro. În plus, tânărul a sustras din domiciliul ei şi un pistol neletal, cu care a tras mai multe focuri.

Acesta a fost arestat preventiv, dar a contestat măsura, contestaţie ce i-a fost respinsă la data de 7 februarie. 

Totul s-a petrecut la începutul acestui an. Minora, în vârstă de 14 ani, a început să fie şantajată de un tânăr, pe care îl cunoştea din cercul ei de prieteni. În perioada ianuarie – februarie 2022, tânărul i-a cerut minorei sume de bani, în caz contrar a amenințat-o că le va spune părinților că ar fuma,  ar lipsi de la şcoală şi că ar avea o relaţie de prietenie cu un băiat, scrie replicaonline.ro

 

Minoră româncă, șantajată de un amic cu 35.000 de euro

 

În total, suma de bani s-ar fi ridicat la 35.000 de euro. În plus, șantajistul a mers acasă la copilă şi a sustras un pistol neletal, cu care a tras mai multe focuri în locuinţa persoanei vătămate, dar şi în afara acesteia. În cele din urmă, toată „povestea” a fost dată în vileag, iar tânărul a fost dus la audieri. Pe 3 februarie, a fost arestat preventiv de către Judecătoria Constanţa, iar tânărul a depus contestaţie.

Pe 7 februarie, judecătorii Tribunalului Constanţa au decis: „Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de către inculpatul ....i împotriva încheierii din 3.02.2022 pronunţate de către Judecătoria Constanţa. În baza art.275 alin.2 C.p.p.: Obligă pe contestatorul - inculpat la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat. Definitivă”, potrivit minutei judecătoreşti. El este cercetat pentru șantaj în formă continuată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uzul de armă fără drept. Cercetările continuă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel