Marinar, de pe o navă sub pavilion străin, din Portul Constanţa, înjunghiat de un coleg

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un marinar de pe o navă sub pavilion străin aflată în portul Constanţa a fost înjunghiat, duminică, potrivit replicaonline.ro.

 

„În această seară, 6 februarie, poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o navă pavilion străin, un bărbat de 33 de ani ar fi fost agresat fizic cu un obiect tăietor-înţepător în zona toracelui, de către un alt membru al echipajului”, a anunţat Poliţia Judeţeană Constanţa.

Victima a fost transportată la spital, conştientă. Cercetările sunt continuate de poliţiştii de investigaţii criminale de la Transporturi Maritime, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului şi luării măsurilor legale.

O altă crimă s-a produs, duminică, la Consanța, unde un bărbat, de 66 de ani, a fost înjunghiat de fiul său, de 38 de ani, în incinta unei societăţi comerciale.

 

Românul care și-a înjunghiat mortal tatăl, într-un atelier, la Constanța, a fost arestat

 

Un bărbat, de 66 de ani, a murit duminică, după ce a fost înjunghiat de fiul său, de 38 de ani, în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Constanţa.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 despre un conflict între două persoane, într-o societate comercială.

"La data de 6 februarie a.c., în jurul orei 17.30, poliţişti din cadrul Secţiei 4 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Constanţa, are loc un conflict spontan între două persoane. La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, de 38 de ani, l-ar fi agresat fizic, cu un obiect tăietor-înţepător, pe tatăl său de 66 de ani", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

 

Un român, suspectat că și-a înjunghiat mortal tatăl într-un atelier, la Constanța


Conform sursei citate, la faţa locului a ajuns şi un echipaj medical care a constatat decesul victimei.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost încătuşat şi condus la sediul poliţiei pentru audieri. Cercetările sunt continuate de poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe Tribunalul Constanţa. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel