Marea Britanie. Șofer român de TIR, surprins cum cară trupul neînsuflețit al unei tinere cu un tomberon: „Când m-am trezit era moartă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Marea Britanie. Șofer român de TIR, surprins cum cară trupul neînsuflețit al unei tinere cu un tomberon: „Când m-am trezit era moartă” FOTO: captură thesun.co.uk
Marea Britanie. Șofer român de TIR, surprins cum cară trupul neînsuflețit al unei tinere cu un tomberon: „Când m-am trezit era moartă” FOTO: captură thesun.co.uk

Un șofer român de TIR, în vârstă de 64 de ani, a fost surprins de camerele de supraveghere cum a cărat trupul neînsuflețit al unei femei, pe care a ucis-o, într-un tomberon înainte de a o arunca într-un parc din Londra, Marea Britanie.

Neculai P. a agresat-o în zona capului pe Agnes A., în vârstă de 20 de ani, de peste 20 de ori cu un ferăstrău electric în casa sa din nord-vestul Londrei. Șoferul român de camion a fost găsit vinovat de crimă în Old Bailey astăzi, când poliția a publicat imagini cu Neculai P. împingând un tomberon cu Agnes A. înăuntru.

Poliția a lansat, de asemenea, imagini cu containerul murdar în care Neculai P. a ales să locuiască, fără apă curentă, în ciuda faptului că deține un apartament de 700.000 de lire sterline în Notting Hill. Casa mizerabilă a fost locul în care șoferul român de camion a ucis-o pe tânără anul trecut într-un atac furibund, înainte de a o arunca la tomberon și de a o abandona sub o grămadă de bușteni într-un parc.

Neculai P. a susținut că s-a trezit și a găsit-o pe tânără moartă după ce ea l-a drogat. Însă cazul său îngrozitor i-a luat juriului mai puțin de o oră să delibereze înainte să-l condamne.

Marea Britanie. Un român a murit în timp ce participa la o cursă în scop caritabil. Valentin s-a stins după aproape o lună de comă

 

Camerele de supraveghere l-au surprins pe șoferul român de TIR cum căra tomberonul la mașină

 

Neculai P. a fost văzut de mai multe ori cu tânăra ucisă lângă containerul din Acton Road, Park Royal, de către personalul dealerului auto Lennox Autos din apropiere, în lunile dinaintea crimei.

În dimineața zilei de 9 mai anul trecut, femeia și-a părăsit apartamentul din Cricklewood, nord-vestul Londrei, după ce i-a spus partenerului ei că se duce la muncă. Ea a făcut apoi un schimb de mesaje cu Neculai P. și cu un bărbat pentru care lucra, Attila Molna-Feri, un producător de sicrie ungur cu care a avut o „relație intimă”. Agnes A. a comandat apoi unui Uber ca să meargă la casa lui Molna-Feri, dar Neculai P. a ajuns la Costa Coffee unde stătea și, după ce a vorbit cu el, a plecat cu el cu o Dacia Sandero argintie.

Camerele de supraveghere i-a arătat pe cei doi intrând mai târziu în containerul murdar al șoferului român de TIR. În timpul procesului, procurorul Jacob Hallam a spus: „Ușile se închid în urma lui. Aceasta este ultima dată când Agnes A. este văzută în viață pe camerele de supraveghere”.

Șoferul român de camion a fost văzut apoi aproximativ o jumătate de oră mai târziu îndreptându-se spre un robinet pentru a spăla petele de sânge, înainte de a transporta mai multe obiecte din container în portbagajul mașinii. El a fost văzut purtând o haină albă de blană distinctă a tinerei, precum și pantofi roz, covor și articole care aveau sângele și părul ei.

Mai târziu în acea zi, camerele de supraveghere l-au surprins pe Neculai P. cum căra tomberonul la mașină. Trupul neînsuflețit a fost lăsat apoi în mașina lui peste noapte în fața casei sale de pe Peel Street, înainte ca bărbatul să se ducă a doua zi dimineața la Neasden Recreation Ground și să o îngroape pe Agnes A. într-un mormânt puțin adânc, sub o grămadă de bușteni.

Marea Britanie. Român, ucis în timp ce mergea la serviciu: Vasile Florin era acolo pentru o viață mai bună și trimitea banii familiei

 

Șoferul român de TIR neagă acuzația

 

Trupul tinerei de 20 de ani a fost găsit o lună mai târziu, acoperit într-o pungă de plastic neagră cu un cordon în jurul gâtului. Un patolog a descoperit că moartea ei a fost cauzată de cel puțin 20 de lovituri la cap.

Poliția a găsit o pată de sânge în containerul de transport - care s-a dovedit că se potrivește cu profilul tinerei printr-o probă de ADN. Șoferul român de TIR, din Peel Street, Notting Hill, a negat că a ucis-o pe femeie și a insistat că a leșinat după ce victima i-a dat un ceai cu gheață și l-a drogat în casa lui. El a susținut că, atunci când s-a trezit, a găsit-o moartă.

Pedeapsa va fi pronunțată luna viitoare.

Marea Britanie. O româncă care ducea o viață de lux, matroană pentru 13 conaționale exploatate se lăuda: „La naiba, sunt genială”

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv     

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel