Marea Britanie. Român, ucis în timp ce mergea la serviciu: Vasile Florin era acolo pentru o viață mai bună și trimitea banii familiei

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Marea Britanie. Român, ucis în timp ce mergea la serviciu: Vasile Florin era acolo pentru o viață mai bună și trimitea banii familiei. FOTO: captură mylondon.news
Marea Britanie. Român, ucis în timp ce mergea la serviciu: Vasile Florin era acolo pentru o viață mai bună și trimitea banii familiei. FOTO: captură mylondon.news

O șoferiță care a fugit de la locul accidentului după ce l-a lovit mortal pe un român a fost condamnată, vineri, în Marea Britanie. Loislane Annon, în vârstă de 33 de ani, conducea BMW-ul ei cu o viteză de două ori peste limita legală, când l-a lovit și ucis pe Vasile Florin Olteanu, în vârstă de 38 de ani.

Vasile Florin a fost descris drept un fiu și un frate foarte iubit. El mergea la serviciu pe Portland Road din South Norwood la ora locală 07.30 dimineața, pe 14 aprilie 2020. Loislane Annon l-a lovit cu o viteză amețitoare în timp ce românul încerca să traverseze drumul. L-a aruncat în aer și i-a provocat o rană mortală la cap.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au arătat că, cu câteva momente mai devreme, ea și un motociclist „au avut o anumită interacțiune în timp ce au fost opriți unul lângă altul la un semafor. Apoi, șoferița britanică a mers cu viteză mare ca să întreacă motociclistul și a accidentat victima”, a spus procurorul Nicholas Hearn.

Marea Britanie: Șoferii care provoacă accidente mortale ar putea fi condamnați pe viață

După ce l-a lovit pe român, ea a fugit de la fața locului și „și-a abandonat mașina la mică distanță de casă. Ea nu a sunat la poliție decât a doua zi, la aproximativ 24 de ore de la incident”.

La momentul incidentului, șoferița britanică nu avea asigurare și conducea fără permis. A rămas fără dreptul de a conduce după un incident „extrem de similar” din 2015. Cu acea ocazie, conducea tot cu viteză excesivă când a lovit un pieton, aruncându-l 28 de metri prin aer și lăsându-l într-un scaun cu rotile. De asemenea, ea nu s-a oprit la acel incident și vehiculul ei a fost găsit abandonat în apropiere, a mai spus procurorul.

Marea Britanie. O româncă care ducea o viață de lux, matroană pentru 13 conaționale exploatate se lăuda: „La naiba, sunt genială”

 

„A plecat la Londra pentru a face o carieră”

 

Vasile Florin s-a mutat la Londra pentru a-și crea o viață mai bună lui și familiei sale. „Nu pot exprima în cuvinte cât de greu a fost să aud despre moartea lui. Trăiam singură în România cu copiii mei în timp ce el trimitea banii acasă. Oricine l-a cunoscut ar fi de acord că este un om bun. A plecat la Londra pentru a face o carieră, astfel încât să poată trimite bani pentru a-mi muta copiii din satul nostru”, a povestit sora românului.

Marea Britanie. Româncă, condamnată după ce a răpit o fetiță conațională. Aurelia a dus micuța la un cuplu care a abuzat-o ani la rând

Apărându-și clientul în instanță, Neena Crinnion a spus că Loislane Annon a recunoscut că i-a provocat moartea, dar a fost luată prin surprindere când românul a încercat să treacă prin fața mașinii ei. „Ea simte foarte mult ura pe care oamenii o arată față de ea și simte intens pierderea pe care trebuie să o simtă familia domnului Vasile Florin”, a spus avocatul.

Loislane Annon a pledat vinovată pentru cinci acuzații, inclusiv cauzarea morții prin conducere periculoasă. Judecătorul a condamnat-o pe șoferița britanică la cinci ani și jumătate de închisoare. Ea va fi descalificată de la conducere timp de opt ani și opt luni.

Marea Britanie. Româncă, însărcinată de două ori într-o săptămână: „Un miracol! Am rămas gravidă în timp ce eram deja gravidă”

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv   

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel