Marea Britanie. Un român a murit în timp ce participa la o cursă în scop caritabil. Valentin s-a stins după aproape o lună de comă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Marea Britanie. Un român a murit în timp ce participa la o cursă în scop caritabil. Valentin s-a stins după aproape o lună de comă. FOTO: colaj gofundme.com
Marea Britanie. Un român a murit în timp ce participa la o cursă în scop caritabil. Valentin s-a stins după aproape o lună de comă. FOTO: colaj gofundme.com

Valentin Buliga, un român de 41 de ani, a murit pe 22 iunie, după ce a făcut infarct pe bicicletă în timpul unei curse de ciclism organizată în scop caritabil în Essex un comitat în estul Angliei.

„Pe 29 mai, Val participa la cursa de 100 de mile Londra-Essex, cu ora de pornire de 6:20 dimineața. După un început uimitor și probabil una dintre cele mai bune curse în care a fost, la mila 49,3 Val, a suferit un stop cardiac în jurul orei 8:40. Chiar dacă oamenii și colegii l-au ajutat la fața locului, inima i-a revenit complet abia după 34 de minute. Timpul care este crucial pentru creier. Fiind mutat la Basildon CTC. 2 zile mai târziu a suferit leziuni cerebrale totale de Hopoxya. După ce a stat 24 de zile în comă, Valentin, din păcate, s-a stins din viață pe 22 iunie.

Marea Britanie. Român, ucis în timp ce mergea la serviciu: Vasile Florin era acolo pentru o viață mai bună și trimitea banii familiei

Dacă ai avut norocul să-l cunoști în vreun fel pe Valentin, vei cunoaște impactul pozitiv pe care îl are asupra vieții tale. Noi, colegii, suntem copleșiți de cuvintele amabile și de sprijinul pe care îl primim de la oameni pe care abia îi cunoștea. Crearea acestei pagini, la început, este pentru prietenii și oamenii care îl cunosc și care doresc să ajute familia în aceste vremuri grele. Nimic nu te poate pregăti pentru asta. Dar la fel, pentru orice alte persoane care simt că vor să-l ajute pe Valentin în ultima sa călătorie”, se arată pe pagina de strângere de fonduri pentru repatrierea lui Valentin.

Organizatorii cursei RideLondon și-au exprimat sincerele condoleanțe familiei și prietenilor lui Valentin.

 

Anglia. Român de 29 ani, împușcat mortal în propria casă

 

Un român, în vârstă de 29 de ani, a fost împușcat mortal în Anglia, la mijlocul lunii aprilie. Mihai Dobre a fost transportat de urgență la spital, după ce poliția și ambulanța au fost chemate la locuința sa miercuri, 13 aprilie, la ora locală 00:34. Potrivit publicației Peterborough Telegraph, tânărul a murit în aceeași zi, la spital.

La fața locului, anchetatorii au găsit și un autoturism Toyota Auris gri, cu geamul din spate spart, care a fost imediat inclus în examinările criminaliștilor de la fața locului.

„Deși nu am făcut niciun arest și urmărim câteva piste, aș ruga membrii comunității locale să ia legătura cu noi dacă are vreo informație legată de acest caz. Aș vrea să reasigur comunitatea că acest tip de incidente sunt extrem de rare în Cambridgeshire și credem că publicul nu este predispus la niciun risc, deși înțeleg că este extrem de îngrijorător. Avem ofițeri care oferă ajutor familiei lui Mihai în acest moment dificil”, a spus Detectivul-inspector Richard Stott, de la Unitatea de Criminalitate Majoră pentru Bedfordshire, Cambridgeshire și Hertfordshire.

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv    

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel