„Mami, tati, cred că am fost împușcat”. Mărturia copilului român, care a fost rănit de un glonț tras de un polițist

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Copilul român de 13 ani, din județul Tulcea, rănit de glonțul tras de un polițist și care a ricoșat dintr-un stâlp, a reușit să se ridice în picioare după accident și să meargă până acasă, acolo unde le-a spus părinților că a fost împușcat. Părinții au fost șocați când au văzut în ce stare se află. 

Mătușa copilului a povestit pentru Antena 3 cum s-a întâmplat totul și a oferit detalii despre starea de sănătate a minorului.

Copilul, care a fost rănit ieri de un glonț ricoșat în timp ce un echipaj de poliție urmărea un șofer fugar, este acum internat la Terapie Intensivă și se află în stare stabilă.

Amintim că, sâmbătă seara, un incident mai puțin obișnuit s-a produs  într-o comună din județul Tulcea. Un minor a fost împușcat din greșeală de un polițist în timpul misiunii de oprire a unui șofer. 

„Mami, tati, cred că am fost împușcat”

 

”Un agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, Serviciul Rutier, a sesizat prin apel 112 un incident produs pe raza localității Turcoaia, județul Tulcea, în această seară. 

În fapt, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Tulcea, în timp ce își desfășurau activitățile de serviciu pe raza localității Turcoaia, județul Tulcea, ar fi oprit în trafic un conducător auto, care nu deținea permis de conducere. Acesta a fugit de la locul opririi în trafic.

Aflați în urmărirea conducătorului auto, unul dintre polițiști a efectuat focuri de avertisment în plan vertical și ulterior asupra persoanei în cauză, provocându-i leziuni la nivelul gleznei unui membru inferior. De asemenea,  în urma focurilor de armă, unul dintre gloanțe ar fi ricoșat, lovind un minor de 13 ani, care se afla pe o stradă lăturalnică”, se arată într-un comunicat de presă. 

Vezi mai multe: Imagini cu momentul în care copilul din Tulcea a fost împușcat, din greșeală, de un polițist

„Medicii susțin că este în afara oricărui pericol. Cât se poate de bine după ce a ajuns la spital cu un glonț în burtică. Părinții au fost șocați maxim, mai ales că copilul a venit acasă pe picioarele spunând ”mami, tati, cred că am fost împușcat”. Au sunat la 112, li s-a recomandat să aștepte salvarea. L-au transportat la Măcin în primă fază, după care a fost transportat la Galați pentru o operație de urgență. Acolo au văzu că glonțul este încă în burtică și se temeau de ce e mai rău. Acum este în Terapie Intensivă, va sta câteva zile acolo sub observație”, a afirmat mătușa copilului, pentru Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel