Imagini cu momentul în care copilul din Tulcea a fost împușcat, din greșeală, de un polițist

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Au apărut primele imagini cu momentul în care un copil din Turcoaia, județul Tulcea, a fost găsit împușcat, din greșeală, de un polițist.  Doi tineri de pe marginea drumului au văzut cum șoferul fără permis încerca să fugă de poliție și au început să filmeze.

Pe fundal se pot auzi focurile de armă trase de polițiști. Șase focuri de avertisment, în plan vertical, urmate de alte patru focuri, în plan orizontal, au fost trase, în încercarea polițiștilor de a-l prinde pe șoferul fără permis, care încerca să fugă.

Șoferul fugar a fost rănit, dar, odată cu el, și copilul de 13 ani care mergea cu bicicleta a fost împușcat. Copilul a fost dus de urgență la spital, iar medicii au găsit glonțul în zona abdominală, în colon. A fost băgat imediat în operație, iar acum se află la secția ATI și este în afara oricărui pericol.

Dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Măcin și se fac cercetări in REM pentru purtarea abuzivă. Deocamdată nu s-au luat măsuri preventive.

 

Minorul, rănit, din greșeală de un polițist, în timpul misiunii de oprire a unui șofer 

 

Reamintim că, sâmbătă seara, un incident mai puțin obișnuit s-a produs în această seară într-o comună din județul Tulcea. Un minor a fost împușcat din greșeală de un polițist în timpul misiunii de oprire a unui șofer. 

”Un agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, Serviciul Rutier, a sesizat prin apel 112 un incident produs pe raza localității Turcoaia, județul Tulcea, în această seară. 

În fapt, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Tulcea, în timp ce își desfășurau activitățile de serviciu pe raza localității Turcoaia, județul Tulcea, ar fi oprit în trafic un conducător auto, care nu deținea permis de conducere. Acesta a fugit de la locul opririi în trafic.

 

S-au tras focuri de armă 

 

Aflați în urmărirea conducătorului auto, unul dintre polițiști a efectuat focuri de avertisment în plan vertical și ulterior asupra persoanei în cauză, provocându-i leziuni la nivelul gleznei unui membru inferior. De asemenea,  în urma focurilor de armă, unul dintre gloanțe ar fi ricoșat, lovind un minor de 13 ani, care se afla pe o stradă lăturalnică”, se arată într-un comunicat de presă. 

 

Ambulanțele au intervenit 

 

A fost solicitat sprijinul echipajelor de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale celor două persoane în cauză. 

Din cercetări, a reieșit ca bărbatul urmărit a mai fost cercetat pentru conducere fără permis, de asemenea, astăzi, la momentul opririi în trafic, fiind sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,37 mg/litru alcool pur în aerul expirat.  În continuare, polițiștii efectuează cercetări. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel