Un șofer a plonjat cu mașina în râul Dâmbovița. Bărbatul a murit la spital

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un șofer a plonjat cu mașina în râul Dâmbovița. Bărbatul a murit la spital
Un șofer a plonjat cu mașina în râul Dâmbovița. Bărbatul a murit la spital

Bărbatul care a plonjat cu mașina în râul Dâmbovița, de pe Podul Ciurel, a murit în Urgența Spitalului Universitar din București, relatează Mediafax.

Salvatorii din cadrul ISU București - Ilfov l-au scos pe bărbatul în vârstă de 35 de ani inconștient din râu și au început manevrele de resuscitare. El a fost dus la Spitalul Universitar București cu manevre în curs, însă, în ciuda eforturilor medicilor, bărbatul a murit.

Mașina care a plonjat în râul Dâmbovița de pe Podul Ciurel era scufundată parțial, iar apa era adâncă de aproximativ un metru.

Pompierii care au intervenit nu au mai găsit alte persoane în mașină. La locul accidentul au ajuns pompierii din Grozăvești cu barca, SMURD și echipaj de scafandri.

Vineri s-a produs un alt accident rutier, în care au fost rănite două persoane, după ce tirul în care se aflau s-a răsturnat.

 

TIR, răsturnat pe o șosea din vestul țării. Două persoane au fost rănite 

 

Un tir s-a răsturnat, vineri, la prânz, într-o curba în localitatea arădeană Simand. Șoferul camionului a pierdut controlul volanului, a lovit un parapet, după care mastodontul s-a răsturnat.

Martorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor și polițiștii. în urma accidentului au fost rănite două persoane: șoferul și o femeie, care se afla în cabină. Victimele au fost preluate de ambulanțele SMURD și duse la spital. Din fericire, cei doi au scăpat cu răni ușoare.

„Un bărbat de 48 de ani, din județul Tulcea, a condus o autoutilitara pe DN 79, în localitatea Simand, spre Oradea. La km 29+100m, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se in afara părții carosabile, după ce a intrat in coliziune cu un stâlp de curent si un indicator rutier„, transmit reprezentanții IPJ Timis.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a arătat ca șoferul nu băuse înainte de a se urca la volan. Circulația s-a desfășurat alternativ pe un singur fir in zona. Polițiștii urmează să stabilească cauzele exacte ale producerii accidentului, scrie opiniatimisoarei.ro 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel