Lucian Bode, interimar la Justiție, după remanierea lui Stelian Ion

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, decizia de remaniere a ministerului Justiției, Stelian Ion (USR PLUS), este definitivă, urmând  a fi numit interimar la acest portofoliu ministrul Lucian Bode. 

„Am semnat cererea de revocare din funcție a ministrului Justiției, Stelian Ion. Nu permit nimănui să șantajeze poporul român. I-am informat pe liderii coaliției despre revocarea lui Stelian Ion

Am trimis președintelui României documentul cu revocarea ministrului Stelian Ion. Îmi doresc ca partenerii noștri de la USR PLUS să nu aleagă ieșirea de la guvernare.Vă asigur că această guvernare continuă”, a declarat Florin Cîţu.

Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, ministru interimar al Justiției va fi Lucian Bode, actual ministru al Afacerilor Interne.

Prim-ministrul a susţinut că Stelian Ion nu a dus la bun sfârşit proiecte, iar acţiunile sale nu au dus la desfiinţarea SIIJ.

„Nu voi permite ca poporul român să fie şantajat. Am informat liderii coaliţiei de această demitere. Nu mai accept pe nimeni în Guvern care să şantajeze. România trebuie dezvoltată”, a adăugat şeful Executivului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel