Florin Cîțu: Ministrul Justiției a fost revocat

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Florin Cîțu a decis revocarea ministrului Justiției, Stelian Ion.

”Nu voi accepta, în Guvernul României, miniștrii care să se opună modernizării României. Stelian Ion este un ministru care, din nefericire, nu a reușit să se impună în coaliție, nu a reușit să-și ducă la bun sfârșit proiectele. Exemplu este desființarea Secției Speciale, care nici după opt luni de mandat nu a fost desființată. A bloca activitatea Guvernului doar pentru că nu ești de acord să dezvolți comunitățile, înseamnă încălcarea mandatului dat de Parlament prin Programul de Guvernare. 

Nu voi permite ca poporul român să fie șantajat. Am informat liderii din coaliție despre această demitere. Nu mai accept pe nimeni în Guvern care să șantajeze. Pe nimeni care să nu înțeleagă că noi, aici, nu vorbim despre primari ci vorbim despre comunități și despre interesul cetățenilor. România trebuie dezvoltată. Doar pentru că, colegii noștri din Coaliție, din USRPLUS nu au foarte mulți primari, nu înseamnă că românii trebuie să aibă de suferit.

Îmi asum această decizie. Biroul politic al PNL a asumat acest proiect de investiții care nu este PNDL 3. Este un proiect dedicat pentru asfalt, apă, canalizare, gaz. Este un simbol al modernizării României. După 30 de ani. 

Am trimis Președintelui documentul cu revocarea. Voi propune un ministru interimar care va înțelege prioritatea zero a investițiilor în România. 

Îmi doresc ca partenerii noștri din coaliție USRPLUS să aibă înțelegerea, să aibă responsabilitatea să nu aleagă ieșirea de la guvernare, așa cum comunică de azi dimineață pe diverse canale. Această coaliție este datoare să vireze reforme pentru români. Vă asigur că această guvernare continuă și că vom depăși și acest moment, pentru că interesul public, interesul românilor este mai presus de interesul unui om politic”, a declarat premierul Florin Cîțu. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel