Localnicii plâng familia de români implicată în accidentul mortal din Italia: „Pleci pe un drum şi nu ştii dacă mai vii înapoi”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O tragedie fără margini s-a abătut asupra comunei Petru Rareș din Bistrița-Năsăud. Localnicii au plâns, povestind despre vecinii lor, plecaţi la muncă în Italia cu doar 3 zile înainte. 

Patru membri ai familiei din Bistriţa au murit în Italia, după ce şoferul maşinii a adormit la volan, pe autostrada A1. Doi dintre copiii familiei şi bunicii lor au murit pe loc în impact, şoferul a scăpat nevătămat, fără vreo zgârietură, spun oamenii, iar soţia lui cu încă doi copii au fost transportaţi la spital în stare gravă.

Citește și Italia. Noi detalii din accidentul mortal provocat de român: Tatăl, găsit lângă mașină plângând și strigând numele copiilor (VIDEO)

„Toată comuna trebuie să-i ajutăm. Plecaseră doar de trei zile, la muncă în Italia. Pleci pe un drum şi nu ştii dacă mai vii înapoi", spune cu amărăciune un vecin, potrivit Observator.

 

„Au plecat, ca fiecare om, să muncească, un trai mai bun”

 

Un alt vecin, cu ochii în lacrimi şi vocea gâtuită de tristeţe, spune că familia plecase în Napoli, la muncă.

Citește și MAE, anunț despre accidentul mortal cu români din Italia

„Tragedie mare, nici n-avem cuvinte. Au plecat, ca fiecare om, să muncească, un trai mai bun. Au fost nişte oameni cu care ne-am împăcat foarte bine. În Italia, în Napoli, s-a hotărât să plece toată familia. Au plecat şi sunt plecaţi pentru totdeauna. Au lăsat o durere foarte mare în sufletul tuturor", spune bărbatul, vizibil afectat.

Autorităţile italiene au anunţat sâmbătă că şoferul maşinii a fost arestat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel