Liviu Dragnea, ATAC DUR la adresa lui Klaus Iohannis: „Să rămână cu prostiile lui”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Președintele PSD Liviu Dragnea s-a arătat, astăzi, la Botoșani, iritat de declarațiile recente ale președintelui Klaus Iohannis, referitoare la schimbările de miniștri.

Liviu Dragnea a fost întrebat de jurnaliști cum vede situația actuală de la Ministerul Justiției, care riscă să intre în blocaj de un eventual refuz al președintelui Iohannis.

Citește și Dragnea, despre DEMISIA lui Toader: „Nu-s comentator"

„Nu știu, o să vedem. Dar după ce am văzut declarațiile lui... El stabilește cine e bun ministru, cine nu e bun ministru. Habar n-are, habar n-avem noi care sunt criteriile pe care le ia în calcul. E limpede pentru toată lumea care vrea să observe, că vrea să blocheze Guvernul cu orice preț, prin orice mijloace.

Noi nu luăm în calcul prostiile lui Iohannis. În perioada următoare, atenția noastră va fi concentrată pe actul de guvernare, va fi concentrată pe comunicarea cu oamenii. Iohannis să rămână cu prostiile lui, cu jocurile lui, cu blocajele lui.

Citește și Tudorel Toader, MESAJ de ULTIMĂ ORĂ: „Îi prezint premierului DEMISIA"

Până la urmă la Ministerul Justiției va fi pus un interimar, că trebuie să funcționeze ministerul ăla. Și sperăm, odată pentru totdeauna, ca de acolo de la minister să nu mai vină blocaje în ceea ce privește actele normative. În rest, Iohannis să se joace cum vrea el”, a declarat Liviu Dragnea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel